Skarga Na Cosmic [ANBU]
+7
Kcart
Visek
Juubi
Assasineq
Cosmic
Keendy2
Koko
11 posters
Strona 1 z 1
Skarga Na Cosmic [ANBU]
Siema sorry ze to tak wyszło, ale teraz składam skargę wiem ze to i tak pewnie nic nie da ale mimo wszystko spróbuje https://sofo.forumpl.net/t761-ban-za-co
Kłamstwa kłamstwami, ale kto tu kłamie ? Bo na pewno nie ja. Już nie będę prosił o unbana bo nie mam już sil jednakże chce złożyć skargę na Cosmica, bo Member of stuff co daje bany za nic to nie lada wyzwanie dla ots'a, jak i tez graczy, chyba nikt nie chciał by dostać bana za nic, bo jakiś GM nie jest profesjonalny. I tak własnie tracicie graczy. Jeszcze będzie mi wmawiał ze za mną "biegał i pisał", jak tego wcale nie robił, No ale skoro on tak mówi bo niby wie lepiej, wiec nic na to nie poradzę. Jestem Uczciwym Graczem, Nie kłamie, Nie kradnę, Nie oszukuje, Nie bije Low I co najważniejsze NIE BOCE, I na dodatek nigdy nie sądziłem ze dostane bana za nic. Nie wiem czy będę grał czy nie, ale do puki są takie osoby jak Cosmic to wątpię. A wiec wnoszę ta skargę na Cosmica ponieważ ktoś kto nie jest Profesjonalny jako GM nie zasługuje na to miano. A wiec proszę żeby zrobić z tym cokolwiek. (Ban, zabranie Miana GM lub coś innego)
Dziękuję, żegnam, pozdrawiam i Jest mi bardzo przykro z tego powodu. ;/
Kłamstwa kłamstwami, ale kto tu kłamie ? Bo na pewno nie ja. Już nie będę prosił o unbana bo nie mam już sil jednakże chce złożyć skargę na Cosmica, bo Member of stuff co daje bany za nic to nie lada wyzwanie dla ots'a, jak i tez graczy, chyba nikt nie chciał by dostać bana za nic, bo jakiś GM nie jest profesjonalny. I tak własnie tracicie graczy. Jeszcze będzie mi wmawiał ze za mną "biegał i pisał", jak tego wcale nie robił, No ale skoro on tak mówi bo niby wie lepiej, wiec nic na to nie poradzę. Jestem Uczciwym Graczem, Nie kłamie, Nie kradnę, Nie oszukuje, Nie bije Low I co najważniejsze NIE BOCE, I na dodatek nigdy nie sądziłem ze dostane bana za nic. Nie wiem czy będę grał czy nie, ale do puki są takie osoby jak Cosmic to wątpię. A wiec wnoszę ta skargę na Cosmica ponieważ ktoś kto nie jest Profesjonalny jako GM nie zasługuje na to miano. A wiec proszę żeby zrobić z tym cokolwiek. (Ban, zabranie Miana GM lub coś innego)
Dziękuję, żegnam, pozdrawiam i Jest mi bardzo przykro z tego powodu. ;/
Koko- Academy Student
- Liczba postów : 4
Data dojścia : 11/08/2013
Lat? : 27
Re: Skarga Na Cosmic [ANBU]
Proszę tez o usunięcie konta na tym Forum
Koko- Academy Student
- Liczba postów : 4
Data dojścia : 11/08/2013
Cosmic nie ma GM'a.
Keendy2- Academy Student
- Liczba postów : 7
Data dojścia : 09/08/2013
Czy Ciebie pojebalo, zeby tak klamac?
Cosmic- Jounnin
- Liczba postów : 118
Data dojścia : 14/06/2013
On ma Racje Cosmic
Assasineq- Academy Student
- Liczba postów : 6
Data dojścia : 16/08/2013
Stary po co ci to robić jeżu Cosmic pisał do cb i się tp a ty nic to co ty kurwa grasz bez oczu ?
Jak tak strasznie paczysz się na exp to cosmica byś zauważył ..
Jak tak strasznie paczysz się na exp to cosmica byś zauważył ..
Juubi- Jounnin
- Liczba postów : 146
Data dojścia : 25/04/2013
Lat? : 25
Cosmic jest bardzo dobrym anbu bez powodu bana ci nie dał. Ja nic do niego nie mam ale serio jak mogłeś go nie zobaczyć jak za tobą biegał i pisał do ciebie. Poza tym poco miałby ci bez powodu dawać bana.
Visek- Chunnin
- Liczba postów : 52
Data dojścia : 25/07/2013
Wiem,jestem nowym graczem i forumowiczem,ale się wypowiem.No to tak:
1.Cosmic nie jest złym ANBU i nie jest Gm'em,ale jeśli ci dał bana i latał za tobą,(bo po co mu kłamać, on CHYBA też chce,aby graczy było jak najwięcej)to było to słuszne
2.Nie chcesz grać,bo dostałeś bana,bądź wkurzyłeś się na pewną osobę?Imo żałosne i dziecinne.
3.Jeśli się zastanowisz to ogarniesz,że zrobisz nowego chara i będziesz nim grał dopóki nie dostaniesz UB.
To tyle z mojej strony,o to moja skromna opinia
1.Cosmic nie jest złym ANBU i nie jest Gm'em,ale jeśli ci dał bana i latał za tobą,(bo po co mu kłamać, on CHYBA też chce,aby graczy było jak najwięcej)to było to słuszne
2.Nie chcesz grać,bo dostałeś bana,bądź wkurzyłeś się na pewną osobę?Imo żałosne i dziecinne.
3.Jeśli się zastanowisz to ogarniesz,że zrobisz nowego chara i będziesz nim grał dopóki nie dostaniesz UB.
To tyle z mojej strony,o to moja skromna opinia
Kcart- Academy Student
- Liczba postów : 8
Data dojścia : 05/08/2013
A ja sądzę, że nawet jak by porozmawiał normalnie z Cosmicem, to Cosmic albo by zmniejszył mu czas bana albo nawet dał UB. Tylko normalnie a nie DAŁEŚ MI BANA ZA NIC TY GÓWNIE. Cosmic temat już możesz zamknąć w sumie
Jahwe- Jounnin
- Liczba postów : 107
Data dojścia : 29/05/2013
Lat? : 26
Nie bede zamykal tematu. Skarga jak skarga, kazdy moze ja napisac a Death ja rozpatrzy.
Cosmic- Jounnin
Kolejny Z Banem Nie Może Się Pogodzić
Morino- Jounnin
- Liczba postów : 126
Data dojścia : 03/05/2013
Zdenerwowalo mnie to, ze klamie, ze nie biegalen za nim, czyli dalbym mu 2 bana nawet jak by dostal ub.
Cosmic- Jounnin
proste jakbyś sie tak nie rzucał to by cosmic na to z innej strony popatrzał.
smokeer- Gennin
- Liczba postów : 35
Data dojścia : 06/08/2013
Similar topics
» Super wiadomosc i skarga [Cosmic [Anbu]]
» Skarga [Cosmic]
» Cosmic Anbu?
» Skarga [Anbu]
» SKARGA na Sweet ANBU
» Skarga [Cosmic]
» Cosmic Anbu?