Skarga [Anbu]
4 posters
Strona 1 z 1
Skarga [Anbu]
Gracz pod nazwa Anbu zabil gracza ktory mial ponizej 140 lvl niewiem czy to low ale raczej tak bo anbu mial 700+ a gracz ktory dedl przez niego mial 100+ nie wiem czy dokladnie 140,
opisze syduacje bylo tak, Ja blokalem kolezance nunekiny bo chciala lvl wbic to ja pomoglem nagle zjawil sie jakis anbu wziol i zabil ja i uciekal przedemna nie zrobilem szybko ss'ow ale macie tutaj 2 screen shoty.
tinypic.com/view.php?pic=23mpkxu&s=5
oraz
tinypic.com/view.php?pic=k4h3k8&s=5
prosze o jakas kara dla pana Anbu bo potrafi zabic 150 lvl ale z takim samym jak on to juz nie da rady raczej bo uciekal przedemna.
opisze syduacje bylo tak, Ja blokalem kolezance nunekiny bo chciala lvl wbic to ja pomoglem nagle zjawil sie jakis anbu wziol i zabil ja i uciekal przedemna nie zrobilem szybko ss'ow ale macie tutaj 2 screen shoty.
tinypic.com/view.php?pic=23mpkxu&s=5
oraz
tinypic.com/view.php?pic=k4h3k8&s=5
prosze o jakas kara dla pana Anbu bo potrafi zabic 150 lvl ale z takim samym jak on to juz nie da rady raczej bo uciekal przedemna.
ziomvesa- Gennin
- Liczba postów : 13
Data dojścia : 20/06/2013
Re: Skarga [Anbu]
Death Ci Nie Odpowie Tak Jak Reszcie Graczy Każdy Daje Skargę Ale Banem Się To Nie Kończy
Morino- Jounnin
- Liczba postów : 126
Data dojścia : 03/05/2013
Odpowiedz
Nie chodzi mi o danie bana tylko o niewiem jak jest to jakis Admin Jail za zabijanie low lvl
ziomvesa- Gennin
- Liczba postów : 13
Data dojścia : 20/06/2013
Similar topics
» Skarga Na Cosmic [ANBU]
» SKARGA na Sweet ANBU
» Skarga ANBU JAHWE/nerwik
» Super wiadomosc i skarga [Cosmic [Anbu]]
» Skarga [Cosmic]
» SKARGA na Sweet ANBU
» Skarga ANBU JAHWE/nerwik
» Super wiadomosc i skarga [Cosmic [Anbu]]