Skarga [Cosmic]
+7
Fifek
deleted
Siemson
ADMIN
adixo226
Cosmic
Error Connected
11 posters
Strona 1 z 1
Skarga [Cosmic]
Czy ty Death kurwa jaja sobie robisz? Widać perfidnie,że bocił...Co polizał dupeczkę i już odzyskał spowrotem Anbu?....Jakby ktoś bocił,to w 100% nie odzyskałby Anbu...Już lepiej zamienić Cosmica na Yagao/Bon Bona/Soche czy chuj wie kogo jeszcze....A nie typa co gra zaledwie 7 dni i zobaczył nabory i o już KURWA BĘDĘ ANBU!!!!...bez przesady...
NIE ZAMYKAJCIE TEMATU!
@Edit
Jeśli dowody co do bocenia Cosmica będą wymagane,Jahwe ma filmik.
Tak,jestem zazdrosny o bota,wiesz?
Wiem,że jesteś jego kumplem czy kimś tam,bo byś go nie bronił...
Taki Obrońca z Ciebie?Nerwik gra na początku sofo,pomaga itp,ledwie anbu dostał,a taki Cosmic zarejerstrował się 14 czerwca,czyli 6 dni,i ma anbu tak?.Powiem Ci za co odzyskał on Anbu.Za Lizodupstwo.Tyle w temacie wypowiadajcie sie
BTW jakbyś wiedział to nie składałem podania na Anbu
NIE ZAMYKAJCIE TEMATU!
@Edit
Jeśli dowody co do bocenia Cosmica będą wymagane,Jahwe ma filmik.
Tak,jestem zazdrosny o bota,wiesz?
Wiem,że jesteś jego kumplem czy kimś tam,bo byś go nie bronił...
Taki Obrońca z Ciebie?Nerwik gra na początku sofo,pomaga itp,ledwie anbu dostał,a taki Cosmic zarejerstrował się 14 czerwca,czyli 6 dni,i ma anbu tak?.Powiem Ci za co odzyskał on Anbu.Za Lizodupstwo.Tyle w temacie wypowiadajcie sie
BTW jakbyś wiedział to nie składałem podania na Anbu
Ostatnio zmieniony przez Error Connected dnia Czw Cze 20, 2013 9:30 pm, w całości zmieniany 2 razy
Error Connected- Academy Student
- Liczba postów : 3
Data dojścia : 18/05/2013
Re: Skarga [Cosmic]
No jasne, gram tydzien, co ja moge wiedziec :/
Cosmic- Jounnin
- Liczba postów : 118
Data dojścia : 14/06/2013
Error wez zamknij pizde... co na Cosmica ciągle "wskakujecie ". Skoro mowa już o " botach " jako ANBU to o Nerwiku wspomnieć nie można ??..
Może i gra od początku SOFO ale troche gra, a jeśli ty nie wiesz to twój interes, więc skończ drążyc temat... Zazdrosny jesteś, że " bot " dostał ANBU a ty nie ?, widocznie na niego nie zasłużyłeś.
Może i gra od początku SOFO ale troche gra, a jeśli ty nie wiesz to twój interes, więc skończ drążyc temat... Zazdrosny jesteś, że " bot " dostał ANBU a ty nie ?, widocznie na niego nie zasłużyłeś.
adixo226- Academy Student
- Liczba postów : 2
Data dojścia : 01/06/2013
Znów ten temat poruszac ?? pzdro.. Nie znasz Cosmica i nie wiesz co dla mnie robi...
Death.., to jest właśnie, to ich pierdolenie bez sensu.. nie wiedza a gadają, no ale cóż jak im tego nie napiszesz ( jak cosmic ci pomaga ) to wyjdzie na to, ze Ci " lize dupe "
adixo226- Academy Student
- Liczba postów : 2
Data dojścia : 01/06/2013
Kilka szczerych słów
Siemson.
Dobra nie chce powielać wypowiedzi innych graczy ale taka jest prawda dlatego dodam swoje 3 grosze. Wszyscy dobrze wiemy, że cosmic to bot. Nikt nie wie czy liże dupe Deathowi, ja tam nie czytam ich rozmów za mnie i po mnie mogą sobie siedzieć na sex chacie obok siebie i onanizować się oglądając jak jeden pedryl zapina drugiego. Ale fakt faktem jest, że ten człowiek nie ma pojęcia o tym co robi. Super pomaga Ci, cieszymy się może serwer będzie dzięki temu lepszy no ale co z tego ? Opłaca się dla jednej osoby poświęcić całą prace, którą włożyłeś w ten serwer? Po co Ci serwer bez graczy? Całe top20 na 95% przestanie grać po resecie a na pewno o wiele więcej osób. Zostanie garstka "newbiow" którzy głosowali za resetem bo chcą się wbić do topki "woah mam 1000lvl jestem w top50" -.-" moim zdaniem żałosne. Czy to taki problem zastąpić go? Sam stworze Ci accmakera, grafike na serwa oraz 70% skryptów jakie byś chciał ( nie reklamuje się, nie składam kandydatury, mam w to wyjebane) zmierzam do tego, że przynajmniej na serwerze gra z 10 osób, które by go zastąpiły i sądzę, że o wiele lepiej by sobie poradziły. Death, pamiętaj, że wybierając tego Newbia teoretycznie wziołeś za niego odpowiedzialność i tyle, chciałbym tu jeszcze pograć ale jeśli tak to ma wyglądać to równie dobrze możecie mi teraz wyjebać Delejtem, elo ... i ...
Wypierdalaj stąd Cosmic do kosmosu
Tyle w temacie, Cya
Dobra nie chce powielać wypowiedzi innych graczy ale taka jest prawda dlatego dodam swoje 3 grosze. Wszyscy dobrze wiemy, że cosmic to bot. Nikt nie wie czy liże dupe Deathowi, ja tam nie czytam ich rozmów za mnie i po mnie mogą sobie siedzieć na sex chacie obok siebie i onanizować się oglądając jak jeden pedryl zapina drugiego. Ale fakt faktem jest, że ten człowiek nie ma pojęcia o tym co robi. Super pomaga Ci, cieszymy się może serwer będzie dzięki temu lepszy no ale co z tego ? Opłaca się dla jednej osoby poświęcić całą prace, którą włożyłeś w ten serwer? Po co Ci serwer bez graczy? Całe top20 na 95% przestanie grać po resecie a na pewno o wiele więcej osób. Zostanie garstka "newbiow" którzy głosowali za resetem bo chcą się wbić do topki "woah mam 1000lvl jestem w top50" -.-" moim zdaniem żałosne. Czy to taki problem zastąpić go? Sam stworze Ci accmakera, grafike na serwa oraz 70% skryptów jakie byś chciał ( nie reklamuje się, nie składam kandydatury, mam w to wyjebane) zmierzam do tego, że przynajmniej na serwerze gra z 10 osób, które by go zastąpiły i sądzę, że o wiele lepiej by sobie poradziły. Death, pamiętaj, że wybierając tego Newbia teoretycznie wziołeś za niego odpowiedzialność i tyle, chciałbym tu jeszcze pograć ale jeśli tak to ma wyglądać to równie dobrze możecie mi teraz wyjebać Delejtem, elo ... i ...
Wypierdalaj stąd Cosmic do kosmosu
Tyle w temacie, Cya
Siemson- Academy Student
- Liczba postów : 7
Data dojścia : 20/06/2013
Ze mam konto na forum od 6 dni, to nie znaczy ze gram 6 dni... Widze, ze Nerwik was ostro nastawia negatywnie, oceniacie ludzi po 1 wybryku, pomimo tego, ze dobrze spelniam swoje obowiazki, jakbyscie nie zauwazyli, wczoraj pod wieczor Nerwika nie bylo i wszyscy oo cosmic pomoz, a jest Nerwik i on rozpoczyna klotnie. Jak kolega powiedzial wyzej, wypominacie mi bocenie bo zostalem przylapany. Nerwik tez bocil, zapewne dluzej odemnie ! Taki super ten wasz ANBU a jak dostalismy ANBU to sie pytal czy dam jakies komendy. Trudno. Odejdzie 1 gracz, przyjdzie 2 nowych taki los servera, tez mam duzo kolegow ktorych moge zaprosic na server. Pozdro dla Nerwika ktory juz mnie wkurwia tym nakrecaniem ludzi i dla was. Bajo
Cosmic- Jounnin
Jestem na tel i nie moge edytowac postow. Nerwik powiedzial, ze reset jest z mojej winy a tak naprawde dowiedzialem sie o ankiecie pozniej niz Nerwik wiec to nie byl moj pomysl, na dodatek to Nerwik zdecydowal sie na Tak po czym pozniej zedytowal swoj post
Cosmic- Jounnin
Cosmic jest Spoko , pomocny i wgl. , i mogę za niego ręczyć ... Znam go nie od dziś
Więc proszę odczepić się od niego ;f ...
Pozdrawiam
Brzoza
Więc proszę odczepić się od niego ;f ...
Pozdrawiam
Brzoza
deleted- Gennin
- Liczba postów : 32
Data dojścia : 21/06/2013
Lat? : 28
Tylko Nerwik bocił jak nie miał jeszcze anbu później dostał bana i zmądrzał a Ty w pierwszy dzień kiedy dostałeś anbu odrazu poszedłeś bocić więc jest to różnica i to duża.
Fifek- Academy Student
- Liczba postów : 1
W Ogóle W Nic Nie Wiecie O Cosmicu A Oceniacie Go Jak Był Jakimś ...
Tak Jak Death To Ujął Wy Nie Znacie Go Tak Jak On I Nie Wiecie Co On Zrobił Dla Serwa.
Onirom Pozdrawia
Tak Jak Death To Ujął Wy Nie Znacie Go Tak Jak On I Nie Wiecie Co On Zrobił Dla Serwa.
Onirom Pozdrawia
Morino- Jounnin
- Liczba postów : 126
Data dojścia : 03/05/2013
Dzieki, wlasnie co do bota to mowisz, ze Nerwik bocil ale dostal 2 szanse i zmadrzal, a skad wiesz czy ja nie zmadrzalem? Zlapales mnie na bocie po tym incydencie? Nie, poznajcie mnie troche i potem oceniajcie, naprawde. Bo robie co moge ale dla was to i tak nic ;x
Cosmic- Jounnin
Skoro Cosmic dostał Anbu To na pewno nie za darmo... Po prostu zasłużył.
A to że bocił trudno, Stara sie i to widać Dajcie mu spokój. 60 % ZAZDROŚĆ
A to że bocił trudno, Stara sie i to widać Dajcie mu spokój. 60 % ZAZDROŚĆ
Lee Tom- Gennin
- Liczba postów : 12
Data dojścia : 18/06/2013
Lat? : 31
Cosmic jeżeli masz na mnie najeżdżać to sobie ustąp bo to nie był mój pomysł co do skargi i to bardziej graczy wkurwiasz jak mnie. Ja to mam w dupie wejde na Anbu sprawdze boty/bugi/mc i mogę iść grać dalej. Może coś robisz dla servera okej, okej nie obchodzi mnie to! Mówiłeś, że widze w tobie konkurencje, hmm konkurencje? Sorry ale jednak dalej za konkurencje widzę Yagao jak ciebie ^ ^.
Jahwe- Jounnin
- Liczba postów : 107
Data dojścia : 29/05/2013
Lat? : 26
Jak to ty zaczales na mnie najezdzac haha! Dobra moze ty ignoruj mnie, ja Ciebie i bedzie po sprawie
Cosmic- Jounnin
Ja mam wyjebane kto jest kto, kto komu lizał dupę itd, ale jedno mnie zaintrygowało - dlaczego Cosmic dajesz bana za przezwiska kolegów dla jaj? Ja się zacznę dla jaj wyzywać z Yagao np. i bana dostane?
Happiness- Gennin
- Liczba postów : 21
Data dojścia : 07/06/2013
Lat? : 24
Nie dalem za wyzwiska dla jaj ; o
Cosmic- Jounnin
Similar topics
» Skarga Na Cosmic [ANBU]
» Super wiadomosc i skarga [Cosmic [Anbu]]