SKARGA na Sweet ANBU
+2
Morino
saiittox
6 posters
Strona 1 z 1
SKARGA na Sweet ANBU
Zrobilem PTQ ale nie wzielem SPELLA, bo nie wiedzialem skad sie go bierze i porobuje ciagle ukonczyc tego questa.(Padam za kazdym razem w 3 roomie). I teraz Sweet grozi mi jezeli wejde na questa to dostane bana, ale kur.. za co ? Za niukonczonego questa ? I to ma byc TUTOR ktory rozumie prblemy graczy i im pomaga ?
SAIITTOX
SAIITTOX
Ostatnio zmieniony przez saiittox dnia Sob Maj 04, 2013 12:03 pm, w całości zmieniany 1 raz
saiittox- Academy Student
- Liczba postów : 2
Data dojścia : 04/05/2013
Lat? : 28
Re: SKARGA na Sweet ANBU
Podpisz Się Pod Tym Ponieważ Saiittox Nic Nie Wiedział Że Trzeba Też Wziąść Spella Jest To Też Nie Fair Ponieważ Ma Jescze Dostać Bana Za To Że Chce Wziąść Spella
Ostatnio zmieniony przez Morino dnia Sob Maj 04, 2013 12:04 pm, w całości zmieniany 1 raz
Morino- Jounnin
- Liczba postów : 126
Data dojścia : 03/05/2013
Powinien móc iść jeszcze raz jak nie wziął questa na czar ;/ A Sweet odrazu grozi ze bana dostanie jak wejdzie
Ostatnio zmieniony przez Missar dnia Sob Maj 04, 2013 12:06 pm, w całości zmieniany 1 raz
Missar- Academy Student
- Liczba postów : 6
Data dojścia : 28/04/2013
jestem za, sweet nie moze dac mu bana za to ze nie ukonczyl questa bo wzia tylko polowe bo nie wiedzial gdzie wziasc spella. Wedlug mnie debilstwo i jestem za tym aby zabrac sweetowi anbu.
Ssasuke- Academy Student
Data dojścia : 29/04/2013
Eh.. no tak można iśc 2x jak nie brałeś questu ale jak specjalnie nie bierzesz go to nie możesz a z tego co wiem to przypadkiem nie brałeś więc mozesz iśc na tego questa nadal.. ale jak coś to udowodnij to ssem czy cos ze wpisujesz chakra explosion i pisze learn spells
Jak najbardziej za zabraniem mu ANBU. On nawet regulaminu nie zna... Za expienie na questach jest ban na 8h (tak wynika z regulaminu, do którego gracze powinni się stosować), ale oczywiście on nie znając regulaminu wklepał bana na 7dni.
Jedziemy dalej...
Jeżeli jest jakiś regulamin na tym serwerze, to wszyscy powinniśmy się do niego stosować. To teraz takie pytanie, dlaczego Sweet może expić na questach swoim saskiem? On mi odpowiedział, że on może, bo on tylko testuje postacie. To teraz tak... Skoro tylko testuje te profesje to dlaczego wpada nim, by ubić innych graczy? Kiedy zaczęliśmy zadawać mu te pytania, on stwierdził, że całemu naszemu teamowi da bana. I czy to jest dobry ANBU? Nie sądzę.
I albo niech on się ogarnie i stosuje do regulaminu, albo mu go po prostu zabierz. Chciałbym dodać, że Sweet traktuje graczy nierówno... Bo graczy od siebie z teamu (a raczej ludzi, którym on jako ANBU liże dupy) traktuje inaczej i im np. nie da bana tylko ostrzeżenie, a każdemu innemu od razu wlepi bana, i to jeszcze niezgodnego z regulaminem.
To jest smutna rzeczywistość.
Jedziemy dalej...
Jeżeli jest jakiś regulamin na tym serwerze, to wszyscy powinniśmy się do niego stosować. To teraz takie pytanie, dlaczego Sweet może expić na questach swoim saskiem? On mi odpowiedział, że on może, bo on tylko testuje postacie. To teraz tak... Skoro tylko testuje te profesje to dlaczego wpada nim, by ubić innych graczy? Kiedy zaczęliśmy zadawać mu te pytania, on stwierdził, że całemu naszemu teamowi da bana. I czy to jest dobry ANBU? Nie sądzę.
I albo niech on się ogarnie i stosuje do regulaminu, albo mu go po prostu zabierz. Chciałbym dodać, że Sweet traktuje graczy nierówno... Bo graczy od siebie z teamu (a raczej ludzi, którym on jako ANBU liże dupy) traktuje inaczej i im np. nie da bana tylko ostrzeżenie, a każdemu innemu od razu wlepi bana, i to jeszcze niezgodnego z regulaminem.
To jest smutna rzeczywistość.
Kaddafi- Academy Student
- Liczba postów : 3
Data dojścia : 28/04/2013
Lat? : 28
[img][/img]
PROSZE
PROSZE
saiittox- Academy Student
Data dojścia : 04/05/2013