Pomysły by Cosmic.
3 posters
Strona 1 z 1
Pomysły by Cosmic.
Mam chwilę czasu wiec pomyslalem, ze napisze tu kilka swoich pomyslow. Zacznijmy od tego, ze:
Gra malo osob, dlaczego?! Mysle, ze kazdy mysli: O duzy exp, pewnie grube wary i wgl!
A tu jest inaczej, nie ma warow bo:
- Balans!!!!! (Lee to bloker, shooter, tanker jednoczesnie)
Pvp polega na: Kto pierwszy uderzy chakra explosion i jakiegos spella.
Powinien byc podzial jakis, zeby zabic druzynowo a nie 1vs1.
- War mode!!!!!
Ale jak zrobic war mode, skoro nie ma gildii?:/ Death, tutaj poglowkuj troche i zrob war moda i te gildie.
Wiecej zastrzezen nie mam raczej, bo nad uptade pracujesz czesto wiec jest ok.
Co do balansu to sam bym Ci chetnie pomogl.
Pozdrawiam!
Gra malo osob, dlaczego?! Mysle, ze kazdy mysli: O duzy exp, pewnie grube wary i wgl!
A tu jest inaczej, nie ma warow bo:
- Balans!!!!! (Lee to bloker, shooter, tanker jednoczesnie)
Pvp polega na: Kto pierwszy uderzy chakra explosion i jakiegos spella.
Powinien byc podzial jakis, zeby zabic druzynowo a nie 1vs1.
- War mode!!!!!
Ale jak zrobic war mode, skoro nie ma gildii?:/ Death, tutaj poglowkuj troche i zrob war moda i te gildie.
Wiecej zastrzezen nie mam raczej, bo nad uptade pracujesz czesto wiec jest ok.
Co do balansu to sam bym Ci chetnie pomogl.
Pozdrawiam!
Cosmic- Jounnin
- Liczba postów : 118
Data dojścia : 14/06/2013
Re: Pomysły by Cosmic.
Zgadzam się co do Lee , przydałoby się trochę pogrzebać w balansie.
@Down
Mozna zostawic tak jak jest ale jedynie naruto tak jakby jest najgorszy przez dziury w Kyuubi Furie. Lee ma minus, ze mu zabieraja hp spelle wiec mozna byłoby tak zostawić ale można też pogrzebać
@Down
Mozna zostawic tak jak jest ale jedynie naruto tak jakby jest najgorszy przez dziury w Kyuubi Furie. Lee ma minus, ze mu zabieraja hp spelle wiec mozna byłoby tak zostawić ale można też pogrzebać
Ostatnio zmieniony przez Ten Czwarty dnia Nie Cze 16, 2013 6:08 pm, w całości zmieniany 1 raz
Jahwe- Jounnin
- Liczba postów : 107
Data dojścia : 29/05/2013
Lat? : 26
Jak nie ustawie to jest źle ... a jakiegos gracza poslucham to mi zaraz powie np sakura ma walic malo czy cos a jego profesja ma bic po 2x wiecej bo cos tam..
@Up
Pozwol sobie pomoc i jak znajdziesz chwilke czasu, to napisz do mnie a powiem Ci co i jak:)
Pozwol sobie pomoc i jak znajdziesz chwilke czasu, to napisz do mnie a powiem Ci co i jak:)
Cosmic- Jounnin
- Liczba postów : 118
Data dojścia : 14/06/2013
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: