Pomysł na Event
4 posters
Strona 1 z 1
Pomysł na Event
A więc tak :
Mało dzieję się na forum i serwerze(nie licząc kłótni o bany). Tak więc jak siedziałem na moim tronie w łazience wymyśliłem temat na event.Zbliża się nowy rok. Co za tym idzie...nauka(niestety), a jak nauka to też egzaminy. Ale przejdźmy do sedna sprawy.
Pomysł nawiązuje do testu na chuunin'a.
I Etap: Polegał by na szczegółowej znajomości anime/mangi. Czyli, znajomość fabuły, ciekawostek i różnych ukrytych rzeczy, które są tam zawarte. Lub wycinki z różnych odcinków i opisanie, który to odcinek.("TEST PISEMNY")
II Etap: Tak jak było w anime/mandzie. Młodzi Genin'ni zbierali zwoje. Tak tu ludzie będą zbierać różne rzeczy z OTS'a. Łatwo dostępne, by gracze z małymi lvl też mogli brać udział, ale trudne do dropniecia, aby każdy się troszkę pomęczył, a nie miał wszystkiego na tacy. Po zebraniu całego potrzebnego EQ pisze do anbu/death'a by ten sprawdził czy wszystko ma. Jak tak dostaje punkty (UWAGA!) zależnie od czasu, który upłynął od wstawienia posta'a przez admina.
III ETAP:Nie, nie będzie walki.(by każdy miał szansę na wygraną) Ludzie, którzy przeszli dalej (około 5 osób) znów będą szukać, ale tym razem nie przedmiotów, lecz (UWAGA!) Death'a/Anbu. Ukryje się gdzieś na mapie. A pierwsze 3 osoby które go odnalazły dostaną odpowiednie co do miejsca nagrody.Oczywiście Admini będą dawać informacje/podpowiedzi co do swojej kryjówki. Wiem powiecie teraz, że gracze, którzy odpadli/ nie brali udziału, też będą szukać, ale na to też jest sposób. Admin zwycięską piątkę przeniesie gdzieś gdzie będą sami.
Z 1 etapu wyszło by (jak by było dużo zgłoszeń). ok. 10 osób.
Z 2 etapu wyszło by 5 najszybszych osób.
A 3 etap wiadomo kto pierwszy ten lepszy.
Tak więc każdy może wziąć udział i każdy nie zależnie od lvl może go wygrać. Wystaarczy tylko znajomość Naruto i naszego kochanego OTS.
Proszę o komentowanie i dawanie swoich pomysłów jak można by to ulepszyć.
Mało dzieję się na forum i serwerze(nie licząc kłótni o bany). Tak więc jak siedziałem na moim tronie w łazience wymyśliłem temat na event.Zbliża się nowy rok. Co za tym idzie...nauka(niestety), a jak nauka to też egzaminy. Ale przejdźmy do sedna sprawy.
Pomysł nawiązuje do testu na chuunin'a.
I Etap: Polegał by na szczegółowej znajomości anime/mangi. Czyli, znajomość fabuły, ciekawostek i różnych ukrytych rzeczy, które są tam zawarte. Lub wycinki z różnych odcinków i opisanie, który to odcinek.("TEST PISEMNY")
II Etap: Tak jak było w anime/mandzie. Młodzi Genin'ni zbierali zwoje. Tak tu ludzie będą zbierać różne rzeczy z OTS'a. Łatwo dostępne, by gracze z małymi lvl też mogli brać udział, ale trudne do dropniecia, aby każdy się troszkę pomęczył, a nie miał wszystkiego na tacy. Po zebraniu całego potrzebnego EQ pisze do anbu/death'a by ten sprawdził czy wszystko ma. Jak tak dostaje punkty (UWAGA!) zależnie od czasu, który upłynął od wstawienia posta'a przez admina.
III ETAP:Nie, nie będzie walki.(by każdy miał szansę na wygraną) Ludzie, którzy przeszli dalej (około 5 osób) znów będą szukać, ale tym razem nie przedmiotów, lecz (UWAGA!) Death'a/Anbu. Ukryje się gdzieś na mapie. A pierwsze 3 osoby które go odnalazły dostaną odpowiednie co do miejsca nagrody.Oczywiście Admini będą dawać informacje/podpowiedzi co do swojej kryjówki. Wiem powiecie teraz, że gracze, którzy odpadli/ nie brali udziału, też będą szukać, ale na to też jest sposób. Admin zwycięską piątkę przeniesie gdzieś gdzie będą sami.
Z 1 etapu wyszło by (jak by było dużo zgłoszeń). ok. 10 osób.
Z 2 etapu wyszło by 5 najszybszych osób.
A 3 etap wiadomo kto pierwszy ten lepszy.
Tak więc każdy może wziąć udział i każdy nie zależnie od lvl może go wygrać. Wystaarczy tylko znajomość Naruto i naszego kochanego OTS.
Proszę o komentowanie i dawanie swoich pomysłów jak można by to ulepszyć.
Ryou- Gennin
- Liczba postów : 13
Data dojścia : 25/08/2013
Re: Pomysł na Event
pomysł kompletnie odpada anbu rzadko teraz wbija jak i death a pomagier się do mnie nie odzywa :C a tyle graczy to nie potrzebny spam by był dla administratorów xD
Psycho- Chunnin
- Liczba postów : 60
Data dojścia : 03/05/2013
Ale Psycho. Właśnie o to chodzi...Aby każdy się zaangażował i żeby nie było tak, że połowa osób myśli, że serwer to totalna olewka... A to jest góra 5 dni roboty...A sam mogę nawet pomóc.
Ryou- Gennin
- Liczba postów : 13
Data dojścia : 25/08/2013
Hmm. Jak dla mnie ten pomysł jest dobry, wiele graczy na pewno sadzi ze na serverze sie nic nie dzieje ponieważ jedyne co tu widza to special monster oraz bijuu . Przydało by się zrobić coś grubszego i pomysł Ryou wydaje się dla mnie dobry, miejmy nadzieje ze Death rozważy tą sprawe. ^.^
Cherudim12- Gennin
- Liczba postów : 11
Data dojścia : 07/07/2013
Lat? : 25
Ryou pomysł ci się nie udał za bardzo bo nie dość ze w szkole nauka to jeszcze na otsie no błagam cie
Pozdrawiam [Moja tozsamość jest ukryta]
Pozdrawiam [Moja tozsamość jest ukryta]
Hajf- Academy Student
- Liczba postów : 2
Data dojścia : 31/08/2013
Similar topics
» Pomysł na event
» Pomysł co do forum + mini pomysł do gry.
» Pomysł Blingring-a
» Dum Dum Dum ... Pomysł
» Pomysł Katy !!
» Pomysł co do forum + mini pomysł do gry.
» Pomysł Blingring-a
» Dum Dum Dum ... Pomysł
» Pomysł Katy !!
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: