Pomysł na event
3 posters
Strona 1 z 1
Pomysł na event
Witam
Event polegał by na dodaniu halloweenowego npc i pewnej szansy na loot dyń z mocnych potworów zaczynało by się od satanów a zdobyte dynie wymienialibyśmy za prezenty u tego npc
Wpadłem na drobne ulepszenie
u tego samego npc albo innego będzie dostępna misja np. zabij 50 medium satanów za wykonanie tej misji dostaniemy dynie ;p
oczywiście nadal będzie można zdobyc je z potworów ;p
Można by dodac jeszcze dyniową sage polegał by ona na tym że musimy znaleśc gdzieś ukrytego npc który po rozmowie teleportuje nas do dyniowego bossa za którego pokonanie wypadała by znaczna ilośc dyń ^^
KOLEJNY POMYSŁ
Zabawa w dynie xD
Zabawa polegała by na tym że gracze stawiają się w kwadracie kółku czymkolwiek
z gm w środku który zadawał by różne pytania o tematyce związanej z świętem duchów :
czy to historycznie czy ze strony filmowej oczywiście w czasie zadawania pytań był by zakaz pisania na sb po zakończeniu odczytywania pytania osoby znające lub domyślające się odpowiedzi mówiły by np wiem xD i pisały na pw do admina ^^ za poprawną odpowiedź gracze otrzymywali by dynie niespodzianki D: a w nich albo Śmierć D: albo nagroda xD
Event polegał by na dodaniu halloweenowego npc i pewnej szansy na loot dyń z mocnych potworów zaczynało by się od satanów a zdobyte dynie wymienialibyśmy za prezenty u tego npc
Wpadłem na drobne ulepszenie
u tego samego npc albo innego będzie dostępna misja np. zabij 50 medium satanów za wykonanie tej misji dostaniemy dynie ;p
oczywiście nadal będzie można zdobyc je z potworów ;p
Można by dodac jeszcze dyniową sage polegał by ona na tym że musimy znaleśc gdzieś ukrytego npc który po rozmowie teleportuje nas do dyniowego bossa za którego pokonanie wypadała by znaczna ilośc dyń ^^
KOLEJNY POMYSŁ
Zabawa w dynie xD
Zabawa polegała by na tym że gracze stawiają się w kwadracie kółku czymkolwiek
z gm w środku który zadawał by różne pytania o tematyce związanej z świętem duchów :
czy to historycznie czy ze strony filmowej oczywiście w czasie zadawania pytań był by zakaz pisania na sb po zakończeniu odczytywania pytania osoby znające lub domyślające się odpowiedzi mówiły by np wiem xD i pisały na pw do admina ^^ za poprawną odpowiedź gracze otrzymywali by dynie niespodzianki D: a w nich albo Śmierć D: albo nagroda xD
Ostatnio zmieniony przez Gints dnia Nie Paź 27, 2013 4:36 pm, w całości zmieniany 5 razy
Gints- Academy Student
- Liczba postów : 5
Data dojścia : 26/10/2013
Re: Pomysł na event
; D dobre
Ostatnio zmieniony przez Death dnia Sob Paź 26, 2013 9:36 pm, w całości zmieniany 2 razy
Praktycznie połowa z mojego tylko że dodany npc ^^
nie ma co sie kłócić ;D
Datte- Jounnin
- Liczba postów : 123
Data dojścia : 25/10/2013
Nie czytałem twojego ale mnie zachęciłeś i zbyt wielu podobieństw nie widzę poza looceniem dyń ale to chyba każdy by na to wpadł :/Dattebayooo napisał:nie ma co sie kłócić ;D
Gints- Academy Student
Event może być różny
ludzie wymyslaja chowanie dyn itd ja wpadlem na pomysl dostawanie dyn za zabijanie potworkow ;p
Datte- Jounnin
;D
npc Jack Pumpkin - wygląd trainera tylko że zamiast głowy dynia ;D i git pomysl wsumie ok
Datte- Jounnin
aha to pomysł zajebisty tylko znajdź osobę która by na to nie wpadła :/Dattebayooo napisał:ludzie wymyslaja chowanie dyn itd ja wpadlem na pomysl dostawanie dyn za zabijanie potworkow ;p
Gints- Academy Student
Similar topics
» Pomysł na Event
» Pomysł co do forum + mini pomysł do gry.
» To sie nazywa pomysł
» Dum Dum Dum ... Pomysł
» Pomysł Blingring-a
» Pomysł co do forum + mini pomysł do gry.
» To sie nazywa pomysł
» Dum Dum Dum ... Pomysł
» Pomysł Blingring-a
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: