Zmiana działów forum-własne wykonanie.
Strona 1 z 1
Zmiana działów forum-własne wykonanie.
Otóż większość graczy ostatnio przesiaduje na forum. Dlatego moim zdaniem śmietnik robi się jeszcze większy a 1 osoba(Cosmic) nie poradzi sobie z ciągłym sprzątaniem tego + dawaniem warnów osobom spamującym. Gracze oczywiście woleli by żeby admin zajmował się grą a nie forum dlatego pozwoliłem sobie wykonać z własnej woli jakiś "szkic" nowego ustawienia działów na forum.
Newsy
Aktualizacje(upki gry, tematy- tylko admini)
Ogłoszenia(miejsce ogłoszeń gdzie możliwość pisania tematów mają tylko Administratorzy forum, pojawiały by się tu też nabory podczas których każdy może pisać tu tematy które po naborach zostawałyby usuwane)
Eventy(miejsce zapowiadania eventów i ogólnej dyskusji na ich temat, tematy-tylko admini/moderatorzy)
Poradniki
Poradniki Profesji(najlepsze zostawałyby przypinane)
Poradniki mechanik gry(czyli expa, zdobywania kasy itd. ,najlepsze zostawałyby przypinane)
Poradniki questów(najlepsze zostawałyby przypinane)
Pomysły
Gra(pomysły co do gry)
Forum(pomysły co do forum)
Skargi
Skargi na graczy
Skargi na administrację
Odwolanie o unbana
Offtopic
Rozmowy o anime/mandze Naruto
Fanarty
Gry forumowe
Filmiki z gry
Wykonałem to z własnej woli i z własnej inicjatywy, czyli wszelkie podobieństwo jest przypadkowe.
Jak już kiedyś pisałem, należy dodać jakąś tabelę warnów/banów na forum ewentualnie połączyć tabelę z regulaminem forum. Dobrze by było zrobić nabory na moderatorów forum dla każdego działu.
Z góry przepraszam za wszelakie literówki itd. ale skończyłem to pisać o dosyć późnej porze.
Pozdrawiam i proszę o ocenę.
Newsy
Aktualizacje(upki gry, tematy- tylko admini)
Ogłoszenia(miejsce ogłoszeń gdzie możliwość pisania tematów mają tylko Administratorzy forum, pojawiały by się tu też nabory podczas których każdy może pisać tu tematy które po naborach zostawałyby usuwane)
Eventy(miejsce zapowiadania eventów i ogólnej dyskusji na ich temat, tematy-tylko admini/moderatorzy)
Poradniki
Poradniki Profesji(najlepsze zostawałyby przypinane)
Poradniki mechanik gry(czyli expa, zdobywania kasy itd. ,najlepsze zostawałyby przypinane)
Poradniki questów(najlepsze zostawałyby przypinane)
Pomysły
Gra(pomysły co do gry)
Forum(pomysły co do forum)
Skargi
Skargi na graczy
Skargi na administrację
Odwolanie o unbana
Offtopic
Rozmowy o anime/mandze Naruto
Fanarty
Gry forumowe
Filmiki z gry
Wykonałem to z własnej woli i z własnej inicjatywy, czyli wszelkie podobieństwo jest przypadkowe.
Jak już kiedyś pisałem, należy dodać jakąś tabelę warnów/banów na forum ewentualnie połączyć tabelę z regulaminem forum. Dobrze by było zrobić nabory na moderatorów forum dla każdego działu.
Z góry przepraszam za wszelakie literówki itd. ale skończyłem to pisać o dosyć późnej porze.
Pozdrawiam i proszę o ocenę.
Wojas- Gennin
- Liczba postów : 12
Data dojścia : 14/06/2013
Similar topics
» Pomysł co do forum + mini pomysł do gry.
» MADARA - PROFESJA
» Zmiana i Reset Ots
» Zmiana wygladu Transa
» Coś Do Forum
» MADARA - PROFESJA
» Zmiana i Reset Ots
» Zmiana wygladu Transa
» Coś Do Forum
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: