Zmiana i Reset Ots
+3
kozio
Sasuke'Kunn
fiofi
7 posters
Strona 1 z 1
Zmiana i Reset Ots
Witam w tym poście chciałbym rozwinąć pewien temat:
1.Zmiana petów (Więcej),dodanie statystyk petowi,karma przykładowo pet ma speed attack (4) dasz 1 Karme i ma (6)speeda.
2.reset postaci wielu graczy po prostu nudzi się ots ponieważ przychodzi 700lvl i przykładowo ubija 500lvl
3.Gracze też mogą się szybko znudzić ots ponieważ:niema kto pomóc w ptq czy utq
Myślę że administracja ots sofo rozważy moją propozycje pozdrawiam.
i proszę o szybkie odpisanie.
1.Zmiana petów (Więcej),dodanie statystyk petowi,karma przykładowo pet ma speed attack (4) dasz 1 Karme i ma (6)speeda.
2.reset postaci wielu graczy po prostu nudzi się ots ponieważ przychodzi 700lvl i przykładowo ubija 500lvl
3.Gracze też mogą się szybko znudzić ots ponieważ:niema kto pomóc w ptq czy utq
Myślę że administracja ots sofo rozważy moją propozycje pozdrawiam.
i proszę o szybkie odpisanie.
fiofi- Academy Student
- Liczba postów : 1
Data dojścia : 23/07/2015
Re: Zmiana i Reset Ots
Niedawno był start serva, dopiero wszedł 2 up a ty już chcesz resa bez jaj.
Co do tego że zabija 500 lv jest zabijany przez 700 lv to nie jest nic nadzwyczajnego, przynajmniej taki 10k nie może zabić 1 k. W ptq czy utq jest problem ponieważ high lvl tankują przeważnie za COŚ, ale ja ich rozumiem, w twoim interesie jest znaleźć kogoś do pomocy. Jak uważasz że gra mało osób to reklamuj serv, nie dość że bd grało więcej osób to jeszcze death może ci coś kopsnie za reklamowanie serva. Szukasz problemu tam gdzie go nie ma.
pzdr kunn
Co do tego że zabija 500 lv jest zabijany przez 700 lv to nie jest nic nadzwyczajnego, przynajmniej taki 10k nie może zabić 1 k. W ptq czy utq jest problem ponieważ high lvl tankują przeważnie za COŚ, ale ja ich rozumiem, w twoim interesie jest znaleźć kogoś do pomocy. Jak uważasz że gra mało osób to reklamuj serv, nie dość że bd grało więcej osób to jeszcze death może ci coś kopsnie za reklamowanie serva. Szukasz problemu tam gdzie go nie ma.
pzdr kunn
Sasuke'Kunn- Gennin
- Liczba postów : 10
Data dojścia : 28/07/2013
fiofi napisał:
.
jestem za
kozio- Gennin
- Liczba postów : 17
Data dojścia : 30/04/2013
Wbij wiekszy lvl to ci sie nie bedzie nudzi a nie gadasz o 500-700lvl troche logiki rusz głowa
Pozdro Eloo
Pozdro Eloo
EloMeloo123- Gennin
- Liczba postów : 11
Data dojścia : 25/06/2015
tsaaa nie bedzie mu sie nudzic jak tutaj nie ma pvp tylko exp 24/7 moglby prowadzic jakies eventy pvp np jak na ł*n* akatsuki vs anbu gdzie zbieraja sie +6k lvle lub 3kEloMeloo123 napisał:Wbij wiekszy lvl to ci sie nie bedzie nudzi a nie gadasz o 500-700lvl troche logiki rusz głowa
Pozdro Eloo
kozio- Gennin
Z tym akatsuki vs anbu dobry pomysł jest
EloMeloo123- Gennin
- Liczba postów : 11
Data dojścia : 25/06/2015
Pojebało was do reszty? to ze zaczynacie grę po 2 update i każdy jest wyexpiony to nie znaczy ze ma być reset specjalnie dla was szczególnie gdy v5 jeszcze niedawno się zaczęło -_-
Pojebało was do reszty? to ze zaczynacie grę po 2 update i każdy jest wyexpiony to nie znaczy ze ma być reset specjalnie dla was szczególnie gdy v5 jeszcze niedawno się zaczęło -_-
Spart- Academy Student
- Liczba postów : 4
Data dojścia : 29/06/2015
Wbicie 1 k lvla nawet od czysta i dorobienie się kasy na eq oplacenie bloka na ptq to jakies 1 h roboty no moze 2 z robieniem tasków po kolei. wiekszosc blokerow zapierdziela chętnie gdy usłyszy defka za questa, defke można zdobyc z quest 500 lvl...
Nikt by nie chciał swojego czasu marnować dla innych, bo to on sie martwi żeby cie nie zajebali itd....
Robienie reseta bez sensu jest wiele osób wydało sporo kasy na ten server już i teraz raptem po nowym upie reset? żalosne
Nikt by nie chciał swojego czasu marnować dla innych, bo to on sie martwi żeby cie nie zajebali itd....
Robienie reseta bez sensu jest wiele osób wydało sporo kasy na ten server już i teraz raptem po nowym upie reset? żalosne
mattxd50- Academy Student
- Liczba postów : 8
Data dojścia : 01/07/2014
ROZJEBIE CIE MOKATE WYPIERDALAJ Z MOJEGO KONTA , an ie kurwa piszesz jakies bzdury xd
A z tym resetem to was piojebalo to ze nie umiecie sie bronic to wasza sprawa, wbij 6k chociaz to pogadamy ;D
A z tym resetem to was piojebalo to ze nie umiecie sie bronic to wasza sprawa, wbij 6k chociaz to pogadamy ;D
kozio- Gennin
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: