Nowe Profesje
+11
Siemson
Morino
Juubi
Jahwe
Kaczorinho
deleted
Cosmic
Whiff of Truth
Feniks
Ancieq
Happiness
15 posters
Strona 2 z 2
Strona 2 z 2 • 1, 2
Czy wam się podobają i czy chcecie aby były w Grze
Re: Nowe Profesje
Kisame jest piekny mozna byloby z niego cos zrobic
Jahwe- Jounnin
- Liczba postów : 107
Data dojścia : 29/05/2013
Lat? : 26
Proszę mi tu nie śmiecić bo bd jak z tamtym tematem
Ostatnio zmieniony przez Fuxx dnia Wto Lip 09, 2013 10:31 am, w całości zmieniany 1 raz
Go??- Gość
Super Sasuke
Juubi- Jounnin
- Liczba postów : 146
Data dojścia : 25/04/2013
Lat? : 25
Tego z susanoo robilem z teamem Dawinbi i pozniej Notrota potem projekt padł myślisz ze tylko tu grafiki robiłęm ? na dawini wbiły brazole a zna notrot mnie ukassiu i xue wkurwiali
http://www.notrot.ugu.pl/viewtopic.php?f=14&t=167 tu dawałem co sam robiłem a te co z nimi byly na koncie w photobucket nie mówiłem że jest w 100% mój
Pozdrawiam
http://www.notrot.ugu.pl/viewtopic.php?f=14&t=167 tu dawałem co sam robiłem a te co z nimi byly na koncie w photobucket nie mówiłem że jest w 100% mój
Pozdrawiam
Go??- Gość
Fuxx, bezczelny jesteś, mówisz, że wszystkie grafiki robisz własnoręcznie. Tak? Wchodzisz w sprity otsa, kradniesz i wstawiasz na forum pisząc, że są Twoje.
Spójrzmy na Twojego kisame:
A teraz spójrzmy na grafiki pewnego brazylijskiego otsa:
Są dokładnie takie same jak twoje, nie sądzisz?
Daruj sobie tą kradzież grafik, please.
Sądząc po powyższych screenach, mogę stwierdzić, że reszta też jest kradziona (z różnych ots, bo wiele stylów pokazałeś w tym temacie), ale nie chce mi się udowadniać, bo po co? Kisame powinien wystarczyć.
Spójrzmy na Twojego kisame:
A teraz spójrzmy na grafiki pewnego brazylijskiego otsa:
Są dokładnie takie same jak twoje, nie sądzisz?
Daruj sobie tą kradzież grafik, please.
Sądząc po powyższych screenach, mogę stwierdzić, że reszta też jest kradziona (z różnych ots, bo wiele stylów pokazałeś w tym temacie), ale nie chce mi się udowadniać, bo po co? Kisame powinien wystarczyć.
Yaga- S-Jounnin
- Liczba postów : 185
Data dojścia : 17/05/2013
Lat? : 28
Może Niech Zrobi Transy Na Alfa Transform Quest Bo Itachi Na Razie Jest Naruto Też Jak By Jest Juubi Zrobił Z Rękami Kyuubiego
Morino- Jounnin
- Liczba postów : 126
Data dojścia : 03/05/2013
Polecam narazie zrobić główny post czyli 1 i wstawić tam wszystkie grafiki a nie po poście i polecam dokończyć Itachiego bo tutaj itachi trochę przypałowo wygląda
Psycho- Chunnin
- Liczba postów : 60
Data dojścia : 03/05/2013
HEHE Nagato git tylko mam wrażenie że na jednym z transów wyrasta mu trzepak zza głowy lub jakiś chwast ale to tylko moje zdanie xDDDD Pozdrawiam BLINGRING
afekth42- Academy Student
- Liczba postów : 2
Data dojścia : 07/07/2013
Yaga wiem ze sam podobne bo to podstawy mialem potem szkice te same tylko kolorki trochu inne ale wiez brazole nie bd wiedziec te greafiki sam jedyne ktore troche = ukradlem =
Go??- Gość
Nagato tobi i reszta oprucz sasuke susanoo i kisame sam moje ale kisame i sasuke susanoo juz nie no dobra ale reszte robilem sam
pozdrawiam
pozdrawiam
Go??- Gość
Proszę o zamknięcie tematu jak przemyślę sprawę zwiazanam z grafikami to zrobie nowy
Temat do zamknięcia
Temat do zamknięcia
Go??- Gość
Po co piszesz że temat do zamknięcia a jeszcze Spamisz =.= nie dajesz swoich prac tylko pdajesz z innych serwerów. Ogarnij sie trochę a potem pisz.
xyz- Gennin
- Liczba postów : 12
Data dojścia : 05/07/2013
Lat? : 28
Strona 2 z 2 • 1, 2
Strona 2 z 2
Pozwolenia na tym forum: