Nowe jutsu?
+6
Aniolek
Jahwe
smokeer
Gaard
Psycho
Dziki
10 posters
Strona 1 z 1
Nowe jutsu?
Witam.
Naszedł mnie pomysł ja nowe jutsu, mogłyby oczywiście być dostępne od questa na 4k-5k lvl, co dałoby motywację do expienia po wbiciu 3k lvl i zrobieniu UTQ.
Każda profesja powyżej 1k lvl, bije aktualnie z 2 jutsu- jedno obszarowe i jedno bijące w wtbrany target. Stąd mój pomysł, by dodać do nich trzeci rodzaj jutsu- wave. Mogłyby to być ulepszone, istniejące już wave'y, lub coś zupełnie nowego, to już zależy od Deatha.
Techniki te, miałyby największy dmg spośród wszystkich jutsu, ponieważ byłoby z nich najtrudniej trafić ;P
Dla postaci, które są jinchuuriki (Naruto, Bee, Gaara) , mogłaby to być np "Perfect Bijuu Dama", mająca taki sam wygląd jak oryginał, ale większy zasięg i owczywiście większy dmg.
(Mogłoby to wyglądać jakoś tak XD
<zdjecie mi sie nie wyswietla, nie wiem czemu, a linkow nie moge jeszcze wstawiac, sorry ;3>
Dla Sasuke - Perfect Chidori Lance itp itd
Pozdrawiam
Naszedł mnie pomysł ja nowe jutsu, mogłyby oczywiście być dostępne od questa na 4k-5k lvl, co dałoby motywację do expienia po wbiciu 3k lvl i zrobieniu UTQ.
Każda profesja powyżej 1k lvl, bije aktualnie z 2 jutsu- jedno obszarowe i jedno bijące w wtbrany target. Stąd mój pomysł, by dodać do nich trzeci rodzaj jutsu- wave. Mogłyby to być ulepszone, istniejące już wave'y, lub coś zupełnie nowego, to już zależy od Deatha.
Techniki te, miałyby największy dmg spośród wszystkich jutsu, ponieważ byłoby z nich najtrudniej trafić ;P
Dla postaci, które są jinchuuriki (Naruto, Bee, Gaara) , mogłaby to być np "Perfect Bijuu Dama", mająca taki sam wygląd jak oryginał, ale większy zasięg i owczywiście większy dmg.
(Mogłoby to wyglądać jakoś tak XD
<zdjecie mi sie nie wyswietla, nie wiem czemu, a linkow nie moge jeszcze wstawiac, sorry ;3>
Dla Sasuke - Perfect Chidori Lance itp itd
Pozdrawiam
Dziki- Gennin
- Liczba postów : 11
Data dojścia : 11/08/2013
Re: Nowe jutsu?
Bardzo dobry pomysł ,również jestem na TAK!
Gaard- Gennin
- Liczba postów : 32
Data dojścia : 05/08/2013
Lat? : 29
to lepiej by było żeby te czary od 4k 5k były obszarówkami.
smokeer- Gennin
- Liczba postów : 35
Data dojścia : 06/08/2013
Lat? : 27
No ale obszarowki juz sa...
Wave'y bylyby ciekawsze,trzeba by sie odpowiednio ustawic itp, a nie tylko bezmyslnie klepac hotkeya
Obszarowki tez mozna dac, ale niech wave'y beda od nich mocniejsze.
Wave'y bylyby ciekawsze,trzeba by sie odpowiednio ustawic itp, a nie tylko bezmyslnie klepac hotkeya
Obszarowki tez mozna dac, ale niech wave'y beda od nich mocniejsze.
Dziki- Gennin
I znowu by to wygladalo tak :
5k wpada po 6 ( ten ma defa i ten )
Jeb 2 wave ELO! <3...
Nie jestem za tym.
5k wpada po 6 ( ten ma defa i ten )
Jeb 2 wave ELO! <3...
Nie jestem za tym.
Jahwe- Jounnin
- Liczba postów : 107
Data dojścia : 29/05/2013
Lat? : 26
Jahwe, wez pod uwage, ze aby trafic z wave w przeciwnika, trzeba sie najpierw dobrze ustawic, a przeciwnik nie moze sie ruszyc.
Dziki- Gennin
nie to lepiej targeta jak już a obszarówki lepsze do expa by były lepiej by się expilo.
smokeer- Gennin
- Liczba postów : 35
Data dojścia : 06/08/2013
Moim zdaniem lepiej by było dodać nowy obszar który mógłby się zgrać z dwoma skillami . Chakra explosion, nowe jutsu i skill 1k, który miałby o połowe mniejsze dmg niż chakra explo ;p .
Aniolek- Gennin
- Liczba postów : 34
Data dojścia : 04/08/2013
3-stopniowe combo?
Juz combo zlozone z 2 jutsu ciezko wytrzymac, z 3 to juz wgl by byla masakra xD
Juz combo zlozone z 2 jutsu ciezko wytrzymac, z 3 to juz wgl by byla masakra xD
Dziki- Gennin
Siemano ja mam lepszy pomysł!
Obecnie na servie nie ma żadnych "Spamowalnych" Jutsu, mamy samopowtarzalne ale żadnych spamowalnych.
A pomysł mój wygląda tak aby te jutsu z questa czy jakoś tak na 5k miały mały dmg ale za to 0,5 sec exh to by było fajne a i urozmaiciło grę!
@Edit
Jahwe posysa
Obecnie na servie nie ma żadnych "Spamowalnych" Jutsu, mamy samopowtarzalne ale żadnych spamowalnych.
A pomysł mój wygląda tak aby te jutsu z questa czy jakoś tak na 5k miały mały dmg ale za to 0,5 sec exh to by było fajne a i urozmaiciło grę!
@Edit
Jahwe posysa
Seras- Academy Student
- Liczba postów : 9
Data dojścia : 27/04/2013
Dziki, gdy pvp zostanie zmniejszone (już dawno miało być) o 50%, to wtedy potrójne combo by się przydało dla lekkiego urozmaicenia pvp .
Soras, nie widzę w tym sensu . Powiedzmy, gdyby robiło większy dmg niż spelle postaci które mają przyrost 1.5/2.5 lub 2/2, to dla tych z mniejszym przyrostem ten spell byłby zbędny . Jakby robił większe dmg niż skille postaci które mają najmniejszy przyrost, to postacie z największym przyrostem zyskałyby przewagę . A gdyby robił mniejszy dmg niż skille u profesji z największym przyrostem, to nikt by z tego nie korzystał bo byłby za słaby :> .
Soras, nie widzę w tym sensu . Powiedzmy, gdyby robiło większy dmg niż spelle postaci które mają przyrost 1.5/2.5 lub 2/2, to dla tych z mniejszym przyrostem ten spell byłby zbędny . Jakby robił większe dmg niż skille postaci które mają najmniejszy przyrost, to postacie z największym przyrostem zyskałyby przewagę . A gdyby robił mniejszy dmg niż skille u profesji z największym przyrostem, to nikt by z tego nie korzystał bo byłby za słaby :> .
Aniolek- Gennin
- Liczba postów : 34
Data dojścia : 04/08/2013
Ja Jestem Zawsze Za Wszystkim Ale Po Co Pisać Pomysły Jak Death I Tak Tego Nie Czyta I Nigdy Żadnego Z Pomysłów Chyba Nie Wprowadził Na Sofo
Morino- Jounnin
- Liczba postów : 126
Data dojścia : 03/05/2013
morino, hejcisz tego deatha i hejcisz, a gówno wiesz ;<
mały piesek a szczeka najgłośniej ;<
juubi quest ci nic nie mówi? ojej ;( był pomysł to wprowadził, a skoro reszta jest krótko mówiąc do dupy, to po co je dodawać?
mały piesek a szczeka najgłośniej ;<
juubi quest ci nic nie mówi? ojej ;( był pomysł to wprowadził, a skoro reszta jest krótko mówiąc do dupy, to po co je dodawać?
Yaga- S-Jounnin
- Liczba postów : 185
Data dojścia : 17/05/2013
Lat? : 28
Podsunąłem pomysł z kasa, dawaniem itemow itd. Questa dalej nikt nie wykonał a wy już chcecie kolejne. Prosze was... Bezsens
@up
Wracaj :c
@up
Wracaj :c
Jahwe- Jounnin
- Liczba postów : 107
Data dojścia : 29/05/2013
Lat? : 26
Juz o tym gadalem z Deathem. Teraz nie ma tego w planach wiec zamykam temat.
Cosmic- Jounnin
- Liczba postów : 118
Data dojścia : 14/06/2013
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: