konoha def
3 posters
Strona 1 z 1
konoha def
usun te defy nie rozumiesz ze da sie bugowac pierdolony cymbale albo zrob cos z tym bugowaniem kretynie.
ryba- Gość
Re: konoha def
>.< To nie prawdziwy czwarty, jestem ciekawy dlaczego Yagao ma takie samo ip jak GOŚĆ Ryba ? , Interesujące
Niree^\^- Gość
Ciekawe, skąd znasz moje IP? Interesujące.
Kim jesteś gueście vel nire vel fake ryba?
Powiem tyle, jesteś żałosny, nawet domyślam się twojego nicku.
Kim jesteś gueście vel nire vel fake ryba?
Powiem tyle, jesteś żałosny, nawet domyślam się twojego nicku.
Ostatnio zmieniony przez Yaga dnia Pon Cze 10, 2013 4:38 pm, w całości zmieniany 5 razy
Yaga- S-Jounnin
- Liczba postów : 185
Data dojścia : 17/05/2013
Lat? : 28
Defy mają zmniejszony prot, zobacz plusy w minusie.
Jahwe- Jounnin
- Liczba postów : 107
Data dojścia : 29/05/2013
Lat? : 26
moze tez mam ksywe ryba? po 2 nadal da sie bugowac imbecyle chuj ze zmniejszony def skoro nadal chujnia cymbaly.
ryba- Gość
Mimo wszystko nie wierze. Powiesz mi, czemu zachciało ci się oczernić moją osobę, panie nire vel fake ryba? Swoją drogą, słabo ci to wyszło.
Co do defów, teraz maksymalnie można osiągnąć 55% prota, gdzie kiedyś 100% nie było problemem, więc i tak jest lepiej niż było. Def się przydaje do questów, nie uwierzę, że nigdy go do tego nie używałeś. Rzeczywiście, na pvp jest to czasem problem, ale jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził.
Co do defów, teraz maksymalnie można osiągnąć 55% prota, gdzie kiedyś 100% nie było problemem, więc i tak jest lepiej niż było. Def się przydaje do questów, nie uwierzę, że nigdy go do tego nie używałeś. Rzeczywiście, na pvp jest to czasem problem, ale jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził.
Yaga- S-Jounnin
- Liczba postów : 185
Data dojścia : 17/05/2013
Lat? : 28
ba no uzylem ale nie do pvp ani 4 naraz 1, 2 ujda ale nie 4 kurwa jezeli umiesz kopiowac grafiki to i skopiuj defa.pa
ryba- Gość
Death banuje za bugi defa Komuś się uda 200 razy ale za 201 mu się już nie uda i banik Poza tym wątpię, żebyś ty też nie bugował defa Po prostu zajebali cie jak miałeś 4 defy i koniec. Death stara się jak może i nie wyzywaj go bo to świadczy tylko o twojej kulturze
Jahwe- Jounnin
siemano ryba z tej strony sum nawija
@temat
mowiac banuje za bugi defa to chce mu sie sprawdzac kazdego po kolei?, wybitny chlopaczyna
@temat
mowiac banuje za bugi defa to chce mu sie sprawdzac kazdego po kolei?, wybitny chlopaczyna
Gabryk!- Academy Student
- Liczba postów : 8
Data dojścia : 02/06/2013
Jak ma czas to i tak robi Ma wtedy 100% pewności, że ktoś buguje
Jahwe- Jounnin
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: