Konoha Defy
3 posters
Strona 1 z 1
Konoha Defy
Siedze sobie w nocy expie, skończył mi się def nie ogarnąłem żeby next założyć i padłem ;p. A tu takie olśnienie. Można by zrobić NPC u którego ładowało by się konoha defendery bo nie zaśmiecało by się maszyny nowymi posatciami tylko dla defów i najważniejsze, że nie utrudniało by się gry nubkom bo nie wiedzą, że im się to przyda w życiu i oddadzą za wyczyszczenie w PTQ ,a na większym lvlu nie mogą normalnie expić bez tego. Następnym plusem byłoby następne zastosowanie dla Rue bo na razie nie mają żadnej wartości ;p. Nic się za to kupić nie da ^^. Cena takiego naładowania wynosiłaby 100 czy 200 Rue. Co o tym myślicie?
Itsmajlajf- Gennin
- Liczba postów : 35
Data dojścia : 27/04/2013
Lat? : 35
def na zawołanie
Chyba żeby dac czas ładowania
Datte- Jounnin
- Liczba postów : 123
Data dojścia : 25/10/2013
Re: Konoha Defy
Its, pomysł dobry, ale według mnie przydało by się ograniczyć trochę dostęp do konoha defendera na mniejszym poziomie. Ludzie go oddają, a potem się dziwią, że nie dają rady zabić kogoś kto ma mniejszy lvl. Może to by też pomogło trochę zbalansować pvp, bo wiadomo ktoś z defką ma większe szanse niż ten bez niej. Cena naładowania mogła by być wyższa, w końcu na coś rue się przydadzą prócz roli i pilli ^^
Matiosa- Chunnin
- Liczba postów : 91
Data dojścia : 29/04/2013
Lat? : 28
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: