Kiedy start?
+20
Matiosa
Edziu
Yaga
Gniew Diabla
kozio
Gasai Yuno
Nathy
Pol Czlowiek Pol Litra
Hotel Moscow
Black Lagoon
Lady Sparta
Arox
Kokaina na taskerze
ADMIN
Whiff of Truth
Jesus Cloud
Kadan
Enemmy
Blyskotka
zikuk
24 posters
Strona 9 z 9
Strona 9 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Kiedy start?
HALO ADMIN DZIEJE SIE COS Z TYM SERWEREM CZY JUZ UPADL?
Kokaina na taskerze- Gennin
- Liczba postów : 30
Data dojścia : 18/04/2013
Ruszy w tym miesiącu ?
Nacpany131- Academy Student
- Liczba postów : 7
Data dojścia : 22/04/2015
No hejka, co tam się z sofo dzieje? Skąd to zwątpienie? Dlaczego chcesz teraz się poddać, tylko dlatego, że jedna czy dwie edycje ci nie wyszły? To nie jest żaden powód. Musisz tworzyc i updatowac. Osiągniesz hajs. Prędzej czy później go osiągniesz, ale musisz iść do przodu, przeć, walczyć o graczy. Nie ważne, że wszyscy dookoła cie hejtują. Najważniejsze jest to, że masz tutaj wole zwycięstwa. To się liczy. Każdy może osiągnąć cel, nie ważne czy taki czy taki, ale trzeba iść i walczyć. To teraz masz trzy sekundy żeby włączyć serwer, powiedzieć sobie "dobra włączam", pięścią w stół, idę do przodu i osiągam swój cel. Pozdro.
Proszę mnie nie uspokajać tylko przeczytać moja wypowiedz bo widzę, ze moja wypowiedz nadal nie została spełniona.
Łuhu, sofo startuje
Czemu akurat 18:13 a nie 18:14 ?
Enemmy- Gennin
- Liczba postów : 43
Data dojścia : 20/01/2014
Enemmy napisał:Łuhu, sofo startuje
Popatrz na liczbe 13 a 14.. od razu widać, że 13 lepsza
Głupi jesteś XD 13 najgorsza liczba
Enemmy- Gennin
- Liczba postów : 43
Data dojścia : 20/01/2014
A ja myślę, że wszyscy jesteście rudzi :/
Matiosa- Chunnin
- Liczba postów : 91
Data dojścia : 29/04/2013
Lat? : 28
start
No mam nadzieje ze troche chociaz podziala a nie ze bedzie tak jak kiedys
MorningJoker- Academy Student
- Liczba postów : 1
Data dojścia : 08/03/2017
4 miesiące pracy która naprawdę była męcząco bo wszystko było pomieszane ale jakoś to wyszło chyba Teraz działamy w 3 osoby w administracji (Ja, Frost oraz Sparta) więc damy rade!MorningJoker napisał:No mam nadzieje ze troche chociaz podziala a nie ze bedzie tak jak kiedys
no coz upadek sofo nie jest wina anbu bo co takiego moge zrobic gdy przykladowo o 23:40 odkryja buga z kankuro ktory ma na hita wszystko co sie rusza?
testy w styczniu tez nie mialy sensu bo niestety sluchal nas tylko z pozoru
zmienil znaczna czesc tego co bylo wowczas ugadane
w lutym z kolei w ogole sie do nas nie odzywal :d a o starcie dowiedzialem sie ze strony nie od niego :d
sofo upadlo przez lenistwo deatha ktory odrzuca ciekawe pomysly gdyz "nie umie tego zrobic" lub "nie ma tego w internecie" to tak juz zza kulis :<
na forum natomiast usuwa nieprzyjemne posty w jego kierunku a autora banuje permamentnie xd
ja tam nic juz do stracenia nie mam bo z wlasnej woli zrezygnowalem z anbu gdyz z deathem ciezko o udana wspolprace
testy w styczniu tez nie mialy sensu bo niestety sluchal nas tylko z pozoru
w lutym z kolei w ogole sie do nas nie odzywal :d a o starcie dowiedzialem sie ze strony nie od niego :d
sofo upadlo przez lenistwo deatha ktory odrzuca ciekawe pomysly gdyz "nie umie tego zrobic" lub "nie ma tego w internecie" to tak juz zza kulis :<
na forum natomiast usuwa nieprzyjemne posty w jego kierunku a autora banuje permamentnie xd
ja tam nic juz do stracenia nie mam bo z wlasnej woli zrezygnowalem z anbu gdyz z deathem ciezko o udana wspolprace
Yaga- S-Jounnin
- Liczba postów : 185
Data dojścia : 17/05/2013
Lat? : 28
Przecież pisałeś już mi to na gg ale publicznie trzeba też się pokazać widzę hehe
Cóż ciężko jest dopilnować wszystkiego aby przy takiej ilości rzeczy jakie trzeba było zmieniać z high exp na low nie było żadnych bugów (bez wcześniejszej bety co było dużym błędem przyznaje)
Przecież większość rzeczy które sam podawałeś zostały dodane w życie serwera więc co ty gadasz.. A to że nie wszystko zostało zrobione tak jak ty chciałeś to najwidoczniej nie podobały mi się te zmiany i tyle
"lenistwo deatha" - Jakbym chciał to mógłbym po raz kolejny puścić serwer bez jakichś większych zmian ale jednak koncept zmian (który zresztą gracze odebrali negatywnie) mi się spodobał i sporo czasu oraz "wysiłku" na to poszło.. Co prawda na marne bo jednak nie o wszystko udało mi się zadbać no ale to już wiadomo.
""nie umie tego zrobic" lub "nie ma tego w internecie"" - No tak dziwne żebym zrobił coś czego nie umiem lub akurat nie posiadam na to skryptu ale wiem że ty patrzysz przez pryzmat wono (ile razy było "bo na wono blabla...") gdzie od wszystkiego mają osobnych ludzi. I nie, ja nie mogę ot tak załatwić sobie do zespołu własnego skryptera, mapera itd.
No dziwne że usuwam posty w których obrażają moją osobę
To by było w sumie na tyle. Więcej się na ten temat nie będę udzielać bo chciałem tylko sprostować powyższe nagonki na mnie.
yaga napisał:no coz upadek sofo nie jest wina anbu bo co takiego moge zrobic gdy przykladowo o 23:40 odkryja buga z kankuro ktory ma na hita wszystko co sie rusza?
Cóż ciężko jest dopilnować wszystkiego aby przy takiej ilości rzeczy jakie trzeba było zmieniać z high exp na low nie było żadnych bugów (bez wcześniejszej bety co było dużym błędem przyznaje)
yaga napisał:testy w styczniu tez nie mialy sensu bo niestety sluchal nas tylko z pozoru
Przecież większość rzeczy które sam podawałeś zostały dodane w życie serwera więc co ty gadasz.. A to że nie wszystko zostało zrobione tak jak ty chciałeś to najwidoczniej nie podobały mi się te zmiany i tyle
yaga napisał:sofo upadlo przez lenistwo deatha ktory odrzuca ciekawe pomysly gdyz "nie umie tego zrobic" lub "nie ma tego w internecie" to tak juz zza kulis :<
"lenistwo deatha" - Jakbym chciał to mógłbym po raz kolejny puścić serwer bez jakichś większych zmian ale jednak koncept zmian (który zresztą gracze odebrali negatywnie) mi się spodobał i sporo czasu oraz "wysiłku" na to poszło.. Co prawda na marne bo jednak nie o wszystko udało mi się zadbać no ale to już wiadomo.
""nie umie tego zrobic" lub "nie ma tego w internecie"" - No tak dziwne żebym zrobił coś czego nie umiem lub akurat nie posiadam na to skryptu ale wiem że ty patrzysz przez pryzmat wono (ile razy było "bo na wono blabla...") gdzie od wszystkiego mają osobnych ludzi. I nie, ja nie mogę ot tak załatwić sobie do zespołu własnego skryptera, mapera itd.
yaga napisał:na forum natomiast usuwa nieprzyjemne posty w jego kierunku a autora banuje permamentnie xd
To by było w sumie na tyle. Więcej się na ten temat nie będę udzielać bo chciałem tylko sprostować powyższe nagonki na mnie.
@up
idealnie dobrany utwór <3
@decz
Ja cię nie obraziłem, a bana wyrwałem ;o i to uzasadnienie, że pisałem same "głupoty" oraz moje pomysły były bezsensowne (kij, że część z nich wcieliłeś w tą edycję z własnego wyboru).
idealnie dobrany utwór <3
@decz
ADMIN napisał:yaga napisał:na forum natomiast usuwa nieprzyjemne posty w jego kierunku a autora banuje permamentnie xd
Ja cię nie obraziłem, a bana wyrwałem ;o i to uzasadnienie, że pisałem same "głupoty" oraz moje pomysły były bezsensowne (kij, że część z nich wcieliłeś w tą edycję z własnego wyboru).
Lagun Black- Academy Student
- Liczba postów : 1
Data dojścia : 26/03/2017
Strona 9 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» kiedy sofo
» Elo kiedy gramy?
» RESET !!! KIEDY? ZAGRAŁBYM WTEDY
» Pomagier speed up kiedy sagi.
» Nowa edycja SOFO | START 03.05 NIEDZIELA | godz. 18:00
» Elo kiedy gramy?
» RESET !!! KIEDY? ZAGRAŁBYM WTEDY