Pomysły na Aktualizację.
4 posters
Strona 1 z 1
Pomysły na Aktualizację.
Witam, piszę do Was z prośbą o podzielenie się pomysłami, dotyczącymi aktualizacji które chcielibyście ujrzeć w przyszłości na SOFO.
Prosiłbym o umieszczanie, dopracowanych już pomysłów.
Prosiłbym o umieszczanie, dopracowanych już pomysłów.
Zhgfryd- Gennin
- Liczba postów : 16
Data dojścia : 20/07/2013
Pomysł by Datte - I przypomnienie xD
Death mówiłeś coś o loteri 1x na 24h z itemem z sms shopa miało być wprowadzone i chyba zapomniałeś.
Quest na nową postać:
To już taka fantazja ;3 ale niech będzie
Wymagany lvl 8k+ po skończeniu questa i posiadaniu postaci z tym zrobionym questem na koncie odblokowuje się nowa profka (Jestem za Nagato-Pain) Na Queście mogłyby być new potworki jakby się chciało deathowi mogłyby dawać więcej expa lub wgl QUEST byłby długi dużo dłuższy od ltq ale ciekawszy jakieś dzwignie pytania itp koniec wyglądałby jak special czyli dźwignia wybuch i gratulujemy odblokowałeś Paina - byłby porównywalny do topkowych postaci typu sasuke itachi naruto kisame sakura lee ;d
Quest na nową postać:
To już taka fantazja ;3 ale niech będzie
Wymagany lvl 8k+ po skończeniu questa i posiadaniu postaci z tym zrobionym questem na koncie odblokowuje się nowa profka (Jestem za Nagato-Pain) Na Queście mogłyby być new potworki jakby się chciało deathowi mogłyby dawać więcej expa lub wgl QUEST byłby długi dużo dłuższy od ltq ale ciekawszy jakieś dzwignie pytania itp koniec wyglądałby jak special czyli dźwignia wybuch i gratulujemy odblokowałeś Paina - byłby porównywalny do topkowych postaci typu sasuke itachi naruto kisame sakura lee ;d
Datte- Jounnin
- Liczba postów : 123
Data dojścia : 25/10/2013
Re: Pomysły na Aktualizację.
Dodał bym do tego wybór nagrody (czyli wybieramy sami co chcemy dostać) Dać ze 4,5 nagrody np exp , nowa profesje , jakieś itemki.. itd.
Ja chciałbym ujrzeć na SOFO odrodzenie wydaję mi się że jest to ciekawy pomysł podam przykład Datte lvl 10k juz nie ma nic do roboty.. Proponował bym dać odrodzenie od 10klvl + nowe expowiska ,questy, moby . Wydaję mi się że ten pomysł unikną by w przyszłości resetu .
Ja chciałbym ujrzeć na SOFO odrodzenie wydaję mi się że jest to ciekawy pomysł podam przykład Datte lvl 10k juz nie ma nic do roboty.. Proponował bym dać odrodzenie od 10klvl + nowe expowiska ,questy, moby . Wydaję mi się że ten pomysł unikną by w przyszłości resetu .
Zhgfryd- Gennin
no tak ale jakby znowu był na niższy lvl to ja i punisher bylibyśmy pokrzywdzeni ;P a ja wątpie że ktoś wolałby itemek niż profke chyba że box x to bym zrobił jeszcze jedną postać i raz wziął profke raz box x xd
Datte- Jounnin
Ale widzę że nie rozumiesz pojęcia "odrodzenie " Robisz odrodz. i trzeba zrobić taki przelicznik hp/dmg po odrodzeniu , dać więcej expa dla odrodzonego. I po sprawie.
Zhgfryd- Gennin
niestety ale jestem za questem na profke ale nie na taki lvl od 8k ? no chyba nie skoro chyba tylko 2 osoby na serwie mają +8k quest byłby długi i składał się z 5 bossów czyli mamy pare pomieszczeń i tam są mobki bossy jakie mogły by być to kazekage mizukage raikage tsuchikage
Sage Mode Pikachu- Gennin
- Liczba postów : 48
Data dojścia : 28/10/2013
Ciastek ale 8k lvl to nie problem wbic... a jednak nowa profa to jest cos super extra chyba ze potworki by dawaly 0% expa to ok zgadzam sie ale nie moglby byc lepszy exp bo to bezsens wtedy na 6k lvlu sie wyexpic nagle
Datte- Jounnin
właśnie o to chodzi, żeby tam nie było expa bo to by był nowy exp a nie quest
Sage Mode Pikachu- Gennin
- Liczba postów : 48
Data dojścia : 28/10/2013
Można by zrobić troszkę ciekawsze questy, bo idąc na takie lpq, jedno kratkową drogą i bić po 1 mobku przez jakieś 2 godziny to można bzika dostać ;d . Można również zrobić coś takiego, bardzo sensownego, żeby postacie które w mandze i anime używały sworda biły lepiej z miecza a nie z rękawicy .
Aniolek- Gennin
- Liczba postów : 34
Data dojścia : 04/08/2013
Lat? : 27
Do tego możecie w końcu naprawić bug z konan na battle, bo z tego co pamiętam, naprawa tego buga miała nastąpić dzień po update z konan, czyli jakoś w lipcu .
Aniolek- Gennin
- Liczba postów : 34
Data dojścia : 04/08/2013
Lat? : 27
Możliwe ze w "weekend majówkowy" będzie już po tym debugu nowy client powinien to naprawić
Datte- Jounnin
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: