Assasin Event
3 posters
Strona 1 z 1
Assasin Event
Witam
Mam pomysła na event.
event bendzie sie nazywał Assasin i polegał by na uciekaniu od mobów.
Mob jak zbliżyły by się do gracza tepało by go do temple ( przegrany) ostatnia osoba która przeżyje dostawała by nagrodę.
Event odbywał by się na jakimś terenie ( nie zbyt dużym ) i co chwile by się pojawiały nowe moby(Assasyny). To mój 1 pomysł piszcie jak coś nie tak , ale moim zdaniem pomysł dobry ale nie mi to oceniac.
Dzieki i Pozdro
Mam pomysła na event.
event bendzie sie nazywał Assasin i polegał by na uciekaniu od mobów.
Mob jak zbliżyły by się do gracza tepało by go do temple ( przegrany) ostatnia osoba która przeżyje dostawała by nagrodę.
Event odbywał by się na jakimś terenie ( nie zbyt dużym ) i co chwile by się pojawiały nowe moby(Assasyny). To mój 1 pomysł piszcie jak coś nie tak , ale moim zdaniem pomysł dobry ale nie mi to oceniac.
Dzieki i Pozdro
Sasuke'Kunn- Gennin
- Liczba postów : 10
Data dojścia : 28/07/2013
Re: Assasin Event
To by bylo dobre, ale powinna byc do tego taka arena jak na fire storm (że wchodzi sie tam za pomoca komenty jakiejs, lub teleportu). Chociaz fire storm jest bardzo podobny tematycznie. Jak dla mnie event by mogl byc wprowadzony i odbywal sie raz, moze 2 na dzien. Chociaż niedawno został wprowadzony ten boss.
Lady Sparta- ANBU
- Liczba postów : 58
Data dojścia : 01/07/2013
Lat? : 26
Właśnie mi chodziło że coś w stylu takiej arenki
Mogłem to opisac dokładniej
Mogłem to opisac dokładniej
Sasuke'Kunn- Gennin
- Liczba postów : 10
Data dojścia : 28/07/2013
takie cos juz jest w necie " zombie event " tylko ciezko to ogarnac mi jakos xd te pozycje
Similar topics
» TRAINING event ZAPISY
» Event dyniowy 2013
» Pomysł na Event
» EVENCIK O ITEMS / FASTHAND !
» WAR EVENT OD NOWA!
» Event dyniowy 2013
» Pomysł na Event
» EVENCIK O ITEMS / FASTHAND !
» WAR EVENT OD NOWA!
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: