Propozycja o postacie
+9
Ssasuke
kosetsu
Dixon
Squl
ADMIN
Itsmajlajf
Mandaryna
HEhehehehehe
Prawe Jadro Boga
13 posters
Strona 1 z 1
Propozycja o postacie
Mam propozycje dla admina.
Spis treści :
1.Profesje
2.Item Shop
3.Nowe Expy
1.Profesje
Szanowny adminie mam dla cb propozycje o dodanie 3-4 nowych profesji shino,shikamaru,kankuro,
i tak hidana np.
Popatrz po innych ots i zobacz na profy transy i jutsu.
2.Item Shop
Proponowałbym też takie coś jak pacc na stałe za jakieś 50-60zł przelewem.
I też lepiej by było jak pety byłyby od 1500lvl albo 2000. ^^ a nie że all z item shopa.
3.Chce też napisać że przydałyby się nowe expy na facc na lvl ponad 1000+ a że akurat bawię
się map editorem to mogę coś pokombinować i potem na e-mail ci wysłać respy potworków próbne a potem o czymś pomyślimy.
Dzięki za uwagę podpisy mile widziane. ;p
Spis treści :
1.Profesje
2.Item Shop
3.Nowe Expy
1.Profesje
Szanowny adminie mam dla cb propozycje o dodanie 3-4 nowych profesji shino,shikamaru,kankuro,
i tak hidana np.
Popatrz po innych ots i zobacz na profy transy i jutsu.
2.Item Shop
Proponowałbym też takie coś jak pacc na stałe za jakieś 50-60zł przelewem.
I też lepiej by było jak pety byłyby od 1500lvl albo 2000. ^^ a nie że all z item shopa.
3.Chce też napisać że przydałyby się nowe expy na facc na lvl ponad 1000+ a że akurat bawię
się map editorem to mogę coś pokombinować i potem na e-mail ci wysłać respy potworków próbne a potem o czymś pomyślimy.
Dzięki za uwagę podpisy mile widziane. ;p
Prawe Jadro Boga- Academy Student
- Liczba postów : 4
Data dojścia : 26/04/2013
Re: Propozycja o postacie
Jeśli chodzi o postacie, to moim zdaniem powinni dodać wszystkie te podstawowe typu Hinata, Shino, Temari, Kankuro, Shikamaru, Ino, Chouji, a później jakieś poboczne, np. te z akatsuki.
Pacc na stałe też nie jest najlepszym pomysłem, gdyż serwer stale musi się z czegoś utrzymywać, prawda? Taki pacc, myślę, że zrujnowałby go i długo by nie postał, aczkolwiek jakieś fundusze na utrzymanie by się znalazły. Jednak to nie jest najlepszy pomysł.
Pacc na stałe też nie jest najlepszym pomysłem, gdyż serwer stale musi się z czegoś utrzymywać, prawda? Taki pacc, myślę, że zrujnowałby go i długo by nie postał, aczkolwiek jakieś fundusze na utrzymanie by się znalazły. Jednak to nie jest najlepszy pomysł.
HEhehehehehe- Academy Student
- Liczba postów : 6
Data dojścia : 28/04/2013
Lat? : 34
Jestem tego samego zdania
Mandaryna- Gennin
- Liczba postów : 10
Ok to z paccem na stałe trochę za szybko bo ots dopiero powstały więc powolutku.
Ale te pety i system sag by się przydał ^^
Ale te pety i system sag by się przydał ^^
Expy na facc 1000+. Masz wgl 1k lvl ? Btw dziwne, że wbiłem 1500 na facc nie? ... CZITy ^.*
Po co dodawać postacie które są wszędzie indziej lepiej włożyć w to trochę czasu i zrobić własną unikalną ;p. Zostawcie na razie tego Deatha w spokoju i tak ma pełne ręce roboty.
Po co dodawać postacie które są wszędzie indziej lepiej włożyć w to trochę czasu i zrobić własną unikalną ;p. Zostawcie na razie tego Deatha w spokoju i tak ma pełne ręce roboty.
Itsmajlajf- Gennin
- Liczba postów : 35
Data dojścia : 27/04/2013
Lat? : 35
A po tym np 2000 na facc jak się wymęczysz by wbić to co dalej? nowe expy by się napewno przydały^^
A na Pacc Co masz Hell ? pff wbijesz sobie 3k i co dalej ? ehh Tak wgl widziałeś gdzieś server gdzie pacc nie był faworyzowany ? O to chodzi człowieku Pacc = Premmium Account / Facc FREE Account Jest różnica co ? o.O
No wiadomka nowe Expy zawsze spokooo ;> Pjona ;'D
No wiadomka nowe Expy zawsze spokooo ;> Pjona ;'D
Itsmajlajf- Gennin
W naruto ots nie ale jak grałeś np na tiberi albo coś z tych to jest za free premium accont.
Nom chce niedlugo dodac unikalna postac tzn unikalna grafika ;pItsmajlajf napisał:Expy na facc 1000+. Masz wgl 1k lvl ? Btw dziwne, że wbiłem 1500 na facc nie? ... CZITy ^.*
Pomysł z dodaniem profesji i expów już jest : https://sofo.forumpl.net/t70-cos-tam-moze-ciekawego
Dixon- Academy Student
- Liczba postów : 3
Data dojścia : 29/04/2013
ja bym to zrobił tak naruto ma 11 fransów sasuke może mieć 11 trans na formie susanoo itachi zmarł i kabuto go wskrzesił i miał taki czerwony płaszcz taki trans albo też susanoo neji zostanie zabity bo czytałem mange i dlatego wiem i trans struj podziurawiony i na nim trochę krwi dalej to jusz nwm ale wpadło mi do głowy jak wracałem ze szkoły
pozdrawiam
sasuke3711
pozdrawiam
sasuke3711
kosetsu- Academy Student
Data dojścia : 30/04/2013
@up myślę , że masz na myśli to , że naruto i sasek mają 11 transów a inne profy po 10 ? nwm czy to było by dobre wobec innych postaci .
Dixon- Academy Student
sasuke3711 napisał:ja bym to zrobił tak naruto ma 11 fransów sasuke może mieć 11 trans na formie susanoo itachi zmarł i kabuto go wskrzesił i miał taki czerwony płaszcz taki trans albo też susanoo neji zostanie zabity bo czytałem mange i dlatego wiem i trans struj podziurawiony i na nim trochę krwi dalej to jusz nwm ale wpadło mi do głowy jak wracałem ze szkoły
pozdrawiam
sasuke3711
jaki spojler -,-
(moglby ktos podac jakis link gdzie moglbym obejrzec naruto test na chunnina?)
Ssasuke- Academy Student
- Liczba postów : 2
naruto ma 11 transów a inne 10 i dlatego to co w tamtym komentarzu napislaem trochę źle i pisałem jakie mogą dodać nowe transy dla postaci które wymieniłem
Pozdrowienia sasuke3711
Pozdrowienia sasuke3711
kosetsu- Academy Student
zapomniałeś o transach niech popatrzy na dawimbi i skombinuje last dla każdej profesji Last Transform
Legenda- Academy Student
Lat? : 29
hmmm chce grac kakashim i ma 10 transuw tak jak sasuke neji itachi gaara lee a naruto ma 11 i to troche nie frer bo ma przewage a ja nielubie naruto i dlatega dla każdej postaci opucz naruto bo ma 11 może skopiować dla sasuke z ntsw ostatniom profke fajnie wygląda itachi też można skopiować ostatniom profke
Pozdrawiam
sasuke3711
Pozdrawiam
sasuke3711
kosetsu- Academy Student
To wiadomo ze nie xd pacca trzeba kupić żeby go mieć
Mandaryna- Gennin
Mandaryna niestety każdy pajac teraz będzie z paccem biegał ;/. Death da każdemu jako rekompensate bo nie wiadomo komu ile ubyło, a jak znamy życie każdy będzie próbował przekrętów.
Itsmajlajf- Gennin
Sasuke3711 ogar ort. bo aż oczy bolą od czytania twoich wypowiedzi.
Nutella- Academy Student
- Liczba postów : 5
Ta na pewno przed zamknięciem kupili - kto miał pacca to niech temu odda 3 dni a kto nie miał to powinien nic nie dostać - a wątpię ze wszyscy przed resetem zrobili qesta na 1 dzień pacc.
Czyli niektórzy dali po 20zl żeby mieć pacc a kolesie za free dostana sobie to troszku nie w porządku jest jeśli tak to na 1 dzień niech Death im da ze niby zrobili już tego qesta
No chyba ze kolesie kupili pacc na 7 dni to 3 dni down to troszkę jest.
Moim zdaniem tym którym został chociaż 1 dzień pacc powinni dostać 3+ a ci którzy nie mają to 1 dzień + albo wcale
Czyli niektórzy dali po 20zl żeby mieć pacc a kolesie za free dostana sobie to troszku nie w porządku jest jeśli tak to na 1 dzień niech Death im da ze niby zrobili już tego qesta
No chyba ze kolesie kupili pacc na 7 dni to 3 dni down to troszkę jest.
Moim zdaniem tym którym został chociaż 1 dzień pacc powinni dostać 3+ a ci którzy nie mają to 1 dzień + albo wcale
Mandaryna- Gennin
Tak, ale jak to sprawdzisz? Ludzie zaczną kantować, że nie bo oni kupili, że mieli ale im się skończył, a jak było nikt nie ma możliwości sprawdzić... Byłby duży bałagan z tego powodu. Według mnie to są 2 opcje, dać wszystkim albo nie dać nikomu. I tak zawsze ktoś będzie poszkodowany
Matiosa- Chunnin
- Liczba postów : 91
Lat? : 28
To już lepiej nie dać nikomu xd (ja mam jeszcze na 25 dni xddd )
bd sprawiedliwiej xd takie jest moje zdanie
bd sprawiedliwiej xd takie jest moje zdanie
Mandaryna- Gennin
dobre ale z 2 sie nie zgadzam i profy by zajely duzo czasu
lukiluk- Academy Student
Similar topics
» Propozycja Sag w Sofo