Skraga na Jahwe [Anbu]
5 posters
Strona 1 z 1
Skraga na Jahwe [Anbu]
Nick Anbu/admina : Jahwe [Anbu]
Nick w grze ? : Kokaina na taskerze xd
Opis sytuacji : Napisalem Ze dzis bedzie reset o 00:00 :> nie napisalem czego serwera czy charow oczywiscie dla zartów ze mam dobrego informatora a anbu oczywiscie mysli ze bedzie i dostalem bana za to ze oszukuje graczy.
Ss/filmik :
PROSZE O UNBANA I Zeby anbu mieli po 3 ostrzezenia jak bd miec 3 ostrzezenia niech stracą Anbu // dajcie mu ostrzezenie.
// COSMIC NIE ZAMYKAJ TEMAU NIECH SIE DEATH WYPOWIE :> chce poczytac te wasze hejty :>
Nick w grze ? : Kokaina na taskerze xd
Opis sytuacji : Napisalem Ze dzis bedzie reset o 00:00 :> nie napisalem czego serwera czy charow oczywiscie dla zartów ze mam dobrego informatora a anbu oczywiscie mysli ze bedzie i dostalem bana za to ze oszukuje graczy.
Ss/filmik :
PROSZE O UNBANA I Zeby anbu mieli po 3 ostrzezenia jak bd miec 3 ostrzezenia niech stracą Anbu // dajcie mu ostrzezenie.
// COSMIC NIE ZAMYKAJ TEMAU NIECH SIE DEATH WYPOWIE :> chce poczytac te wasze hejty :>
Kokaina na taskerze- Gennin
- Liczba postów : 30
Data dojścia : 18/04/2013
Re: Skraga na Jahwe [Anbu]
Za oszukiwanie ludzi jest ban, Jahwe miał pełne prawo dać ci tego bana. Co ci da, że death to przeczyta skoro sam układał ten regulamin.
Visek- Chunnin
- Liczba postów : 52
Data dojścia : 25/07/2013
Lat? : 25
ojc... nastepny hejter :> nie widzial a hejtuje /// PRZECZYTAJ TO DOKLADNIE A NIE INO SS'A
Kokaina na taskerze- Gennin
- Liczba postów : 30
Data dojścia : 18/04/2013
Według mnie powinien dostać UB ,nie było podstaw do tego żeby mu dawać bana (tzn. pośpieszyłeś się z tym Jahwe). Nie oszukiwał ,ludzi mówiąc że będzie reset ,bo nie mówił czego reset.. Może reset serva ,może postaci ,a może chciał sobie zresetować swój lvl..
Następna sprawa gdzie Jahwe nadużywa swoich uprawnień..
Jahwe człowieku zrozum jedno!! ANBU to nie zabawa dla 10 latka ,tu trzeba ogarniać..
Następna sprawa gdzie Jahwe nadużywa swoich uprawnień..
Jahwe człowieku zrozum jedno!! ANBU to nie zabawa dla 10 latka ,tu trzeba ogarniać..
Gaard- Gennin
- Liczba postów : 32
Data dojścia : 05/08/2013
Lat? : 29
-Oszukiwanie graczy typu : Jutro reset postaci!/admin mi dal za free itemy ! - 7 dni
Dostaleś na 1 dzień zmniejszyłem ci i tak się ciesz,że nie na 7. Unbana ode mnie nie dostaniesz.
@Down
Ja uznałem to za dowód i tak zostawiam, wcześniej pisał, żebym zamknął ryj czy coś w tym stylu, to go nie banowałem nie chcę mi się już tutaj wypowiadać więc to ostatnie co napisze.
Ostatnio zmieniony przez Jahwe dnia Nie Sie 11, 2013 2:05 pm, w całości zmieniany 1 raz
Jahwe- Jounnin
- Liczba postów : 107
Data dojścia : 29/05/2013
Lat? : 26
Jahwe nie chce być nie miły ,ale.. Jesteś tak głupi czy udajesz?
Nigdzie nie widać żeby pisał o resecie harów czy serva ,napisał sobie po prostu ze reset ,a ty z banem się pośpieszyłeś..
EDIT@
Swoje komentarze typu: "Ciesz się ze ci zmniejszyłem bana o x dni" możesz sobie darować laskę mu zrobiłeś bo założył post na forum? Powinieneś się wypowiadać z szacunkiem i godnością ,a nie takie teksty sadzisz..
BRAK POPRAWNYCH DOWODÓW !!
Nigdzie nie widać żeby pisał o resecie harów czy serva ,napisał sobie po prostu ze reset ,a ty z banem się pośpieszyłeś..
EDIT@
Swoje komentarze typu: "Ciesz się ze ci zmniejszyłem bana o x dni" możesz sobie darować laskę mu zrobiłeś bo założył post na forum? Powinieneś się wypowiadać z szacunkiem i godnością ,a nie takie teksty sadzisz..
BRAK POPRAWNYCH DOWODÓW !!
Gaard- Gennin
No dokladnie ^^. Brak dowodów, nigdzie nie napisał o resecie postaci. Tak więc powinien dostać unbana.
Keendy2- Academy Student
- Liczba postów : 7
Data dojścia : 09/08/2013
Znów brak dowodów ,na obelgi.. Ja widziałem jak do niego piszesz żeby zamknął ryj ,bo go rozj*biesz. I tak możemy pisać w kółko.. więc jeśli masz dowód na to że Cię obraża to go pokaż ,jeśli nie to po co o tym wspominasz..?Jahwe napisał:@Down
Ja uznałem to za dowód i tak zostawiam, wcześniej pisał, żebym zamknął ryj czy coś w tym stylu, to go nie banowałem nie chcę mi się już tutaj wypowiadać więc to ostatnie co napisze.
Jeszcze raz powtórzę ,bo może przez twój wiek czegoś nie ogarniasz.. BRAK POPRAWNYCH DOWODÓW !! Od tego własnie jest forum żebyś jemu i wszystkim innym pokazał ten dowód to co Ty tam masz za ss to ch*j nie dowód.. brak informacji o tym ze reset postaci/serva (od nowa) itp.
Jeszcze tak ode mnie:
Chciałbym żeby cię zdegradowali z rangi ANBU ,jest zbyt poważna jak na takie dziecko ,jak Ty.. Nic nie ogarniasz ,źle formułujesz wypowiedzi (gdzie ,nie gdzie nie jasno) ,jesteś karygodny i śmieszny (choćby nawet pokazując nam taki smieszny dowód) ,wchodzisz na server tylko dawać bany (czasami słusznie ,ale też i nie) [,a chodzenie komenda /a 1 z hota powoduje lagi tak na marginesie.] Może się wypowiesz na forum ,ale jak Ci się nie spodoba temat lub posty w nim zawarte usuwasz go.. Już na sam koniec to nadużywasz swojej władzy.
Dziękuje z mojej strony to wszystko.
Gaard- Gennin
Similar topics
» Skraga na Jahwe [Anbu]
» Skraga na Cosmis [Anbu]
» Skarga ANBU JAHWE/nerwik
» Jahwe / Nerwik
» Bon Bon na Anbu
» Skraga na Cosmis [Anbu]