Konkurs TRAINING
4 posters
Strona 1 z 1
Konkurs TRAINING
Witam. Mam taki śmieszny pomysł na konkurs, ale może okazać się dosyć fajny. Wątpie ze znajdę jakieś poparcie, ale trzeba wszystkiego spróbować.
Więc tak, konkurs polegałby na zabijaniu traininga na czas (Ale mógłby to być jakiś inny stworek albo boss, to zależy). To jest dobieramy się w teamy po ok. 4 ludzi, i udajemy się na training room (lub w miejsce gdzie mógłby się taki konkurs odbyć). Gdy znajdą się conajmniej 2 teamy to trzeba skombinować sędziego który będzie odliczał czas (to moge być ja, nie widze w tym problemu). Ten team który wygra dostanie jakieś nagrody, np jakąś tam ilość rues (Kase mogłabym zbierać, ale nie wiem czy ktoś mnie poprze w tym temacie ) , zależy ile teamów będzie brało udział w konkursie.
Mam nadzieję że przynajmniej ktoś zainteresuje się takim konkursem, bo według mnie to dosyć ciekawy pomysł na zabicie czasu.
Pozdrawiam, Lady Sparta.
Więc tak, konkurs polegałby na zabijaniu traininga na czas (Ale mógłby to być jakiś inny stworek albo boss, to zależy). To jest dobieramy się w teamy po ok. 4 ludzi, i udajemy się na training room (lub w miejsce gdzie mógłby się taki konkurs odbyć). Gdy znajdą się conajmniej 2 teamy to trzeba skombinować sędziego który będzie odliczał czas (to moge być ja, nie widze w tym problemu). Ten team który wygra dostanie jakieś nagrody, np jakąś tam ilość rues (Kase mogłabym zbierać, ale nie wiem czy ktoś mnie poprze w tym temacie ) , zależy ile teamów będzie brało udział w konkursie.
Mam nadzieję że przynajmniej ktoś zainteresuje się takim konkursem, bo według mnie to dosyć ciekawy pomysł na zabicie czasu.
Pozdrawiam, Lady Sparta.
Lady Sparta- ANBU
- Liczba postów : 58
Data dojścia : 01/07/2013
Lat? : 26
Re: Konkurs TRAINING
Super pomysl, chetnie pomoge w organizacji.
Cosmic- Jounnin
- Liczba postów : 118
Data dojścia : 14/06/2013
No tak, czyli teraz musimy to jakoś ogarnąć, czyli kiedy, o jakich godzinach i gdzie. Ale trzeba ludzi.
Myślę że jakoś damy rade. ^^
Myślę że jakoś damy rade. ^^
Lady Sparta- ANBU
Black AmateraSu- Academy Student
- Liczba postów : 4
Data dojścia : 29/07/2013
Mi ta godzina nie przeszkadza, Ewentualnie coś koło tego, ale napewno wieczorem jak już miałoby być organizowane takie coś.
Lady Sparta- ANBU
Konkurs TRAINING
jak wieczorem to moze 19:30 ale, mi się zdaje ze o 16:30 będzie więcej osób online
Black AmateraSu- Academy Student
- Liczba postów : 4
Data dojścia : 29/07/2013
Wiesz, pierwsze trzeba zorganizować wszystko bo niewiadomo czy to się uda. Wieczorna godzina obowiązkowo, wtedy gra więcej ludzi.
Lady Sparta- ANBU
Taki konkurs mozna organizowac co tydzien o wybranej godzinie. Ciekawe nie powiem
Jahwe- Jounnin
- Liczba postów : 107
Data dojścia : 29/05/2013
Similar topics
» TRAINING event ZAPISY
» Filmik [KONKURS]
» [KONKURS] - NAJLEPSZE SCREENY !
» KONKURS [SCREEN SHOT]
» re:TRAINING event ZAPISY
» Filmik [KONKURS]
» [KONKURS] - NAJLEPSZE SCREENY !