Forum SoFo
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

[PVP] Ogólnie ZERO

+3
Haruki
Cosmic
Cay
7 posters

Go down

[PVP] Ogólnie ZERO Empty [PVP] Ogólnie ZERO

Pisanie  Cay Pią Lip 19, 2013 9:30 am

Takie kurywa pytanko mam gram tu 2 dni i dobrze wszystki pięknie łądnie mam juz 1,5 k lvl lecz wchodzi ci na expa taka kurwa 4,5 k lvl i cie zabija ... Dobra okej luzik tylko kurwa czemu  3 osoby po 2-3 k lvl nie moga go zlozyc ? Bo jest chujowe pvp on ich na hita ma a oni go nawet do reda nie zjada ....

Więc mój pomysł taki moze byscie tak zrobili porzadnie to pvp a nie taka chujnia ?

P.S Straciliscie przez to 1 gracza czyli mnie xd
Cay
Cay
Gennin
Gennin

Liczba postów : 14
Data dojścia : 17/07/2013

Powrót do góry Go down

[PVP] Ogólnie ZERO Empty Re: [PVP] Ogólnie ZERO

Pisanie  Cosmic Pią Lip 19, 2013 10:27 am

Do tego poprawienia calego balansu potrzebny jest reset postaci ktorego wy nie chcecie. Wiec chyba juz wiesz jaka jest odpowiedz.
Cosmic
Cosmic
Jounnin
Jounnin

Liczba postów : 118
Data dojścia : 14/06/2013

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Pią Lip 19, 2013 11:06 am

Srajcie na to wszystko zrobcie reset a nie przejumjecie się ze gracze nie chcą . co z tego ze nie chcą jak po update wruci polowa osób która odejdzie i wiele nowych graczy nawet sam zajme się reklama servera na innych ots FB i forach
pozdrawiam

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Cay Pią Lip 19, 2013 11:20 am

No to zrób tego reseta omg co ci zalezy przyjda nowi co kupia pacca oi bedzie na miesiac zeby utrzymac ots ^^ TYLKO po tym resie by musualo byc all ogarniete , pvp, expy , sagi , wyglady postaci , itd itd ...
Cay
Cay
Gennin
Gennin

Powrót do góry Go down

Pisanie  Cay Pią Lip 19, 2013 11:30 am

Dobra na ots wróce jak bedzie resik i ogarniete all bb xd
Cay
Cay
Gennin
Gennin

Powrót do góry Go down

Pisanie  Haruki Pią Lip 19, 2013 11:52 am

Jeśli szantażujesz tym, że odchodzisz z gry to właśnie bardzo dobrze. To oczywiste, że jeśli coś Ci się nie podoba to na tym nie grasz, a sądząc po twoim sposobie pisania, niestety wnioskuję, że nie jesteś wartościową osobą, ale co ja tam pewnie wiem. I mam pomysł, dlaczego zabijają Cię na expie. Albo koleś próbuje coś lootnąć, albo zabiłeś jego kolegę i masz coś takiego jak "hunt".
Haruki
Haruki
Academy Student
Academy Student

Liczba postów : 8

Powrót do góry Go down

Pisanie  Cay Pią Lip 19, 2013 1:31 pm

iDIOTO Napisałem ten temat dlatego ze to jest chujowe pvp widać czytac nie umiesz ze zrozumieniem kolego poczytaj wczesniejszy post i temat postu to sie dowiesz o co mi chodzi

Po 2 wiesz wgl co to szantaż ? a stwierdzanie faktów ?
Cay
Cay
Gennin
Gennin

Powrót do góry Go down

Pisanie  Haruki Pią Lip 19, 2013 1:41 pm

Nie takim tonem, bo nie jestem ani twoim kolegą, ani idiotą. Tak możesz sobie jedynie do kolegów mówić, a jeśli reagujesz nerwowo na moją odpowiedź to daje Ci jedynie 10 lat, czyli nie otrzymasz niestety ode mnie szacunku. Mój post odnosi się do tego: "Takie kurywa pytanko mam gram tu 2 dni i dobrze wszystki pięknie łądnie mam juz 1,5 k lvl lecz wchodzi ci na expa taka kurwa 4,5 k lvl i cie zabija". A teraz mi nie mów, że mówiłeś o pvp, bo sam przeczysz sobie.
I tak wiem dokładnie co to jest szantaż. Ty właśnie z niego korzystasz, mówiąc, że odchodzisz, bo nie podoba Ci się gra, a jak będzie update to dopiero wrócisz. Podejście dzieciaka, tyle w tym temacie, możesz odpisać, ja Cię ignoruje.
Haruki
Haruki
Academy Student
Academy Student

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Pią Lip 19, 2013 1:49 pm

Haruki. o co on się kluici przecież 1.5 k nawet z balansem leci od hita od takiego 4,5 k poza tym Cay nie wyzywaj kogoś od idiotów skoro gościu gra od poczatku serca a ty 2 dni wiec on wie więcej jednak i nie szantazuj ze odejdziesz bo ja plakal nie bede
pozdrawiam

Ostatnio zmieniony przez Hanniball dnia Pią Lip 19, 2013 2:05 pm, w całości zmieniany 1 raz

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Haruki Pią Lip 19, 2013 2:00 pm

Kurwa mam dość tych jebanych dzieciaków na tym forum. Hannibal, jesteś chyba pierwszym tak głupim człowiekiem w internecie jakiego spotkałem. Chyba sobie to zapiszę, bo to po prostu prosi się o komentarz. Ja nikogo nie szantażuje, przeczytaj to wszystko od początku ty palancie. A po drugie co ma długość grania, bo niestety tego nie pojmuje. I teraz ostatnie, nikogo nie wyzywałem, ale niestety takiego debila jak ty trzeba, bo inaczej się do takich osób jak ty nie da.
Haruki
Haruki
Academy Student
Academy Student

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Pią Lip 19, 2013 2:03 pm

haruki sorry ale caly ten komentarz jest skierowany nie do CB tylko do osoby nad Tb jeśli gdzieś mi ujebalo slowo to przepraszam pisze z telefonu bardzo cie haruki przepraszam ale mogli mi slowo ujebac :#

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Haruki Pią Lip 19, 2013 2:07 pm

Hmm.. racja napisałem trochę pod wpływem emocji, nie przeczytałem dokładnie komentarza.
Haruki
Haruki
Academy Student
Academy Student

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Pią Lip 19, 2013 2:08 pm

Spoko

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Cay Pią Lip 19, 2013 2:28 pm

OMG czy wy czytac nie umiecie napisałem tam w temacie ze 4x 2-3 k lvl kurwa a nie ze 1,5 k lvl na 4,5 k ja pierdole co za ogary ^^
Cay
Cay
Gennin
Gennin

Powrót do góry Go down

Pisanie  Cay Pią Lip 19, 2013 2:31 pm

I po 2 wy naprawdę jesteście jebnięci mam wam podać linka do tego co to słowo "Szantaż" ? NAPISAŁEM ŻE "JUŻ" odszedłem z tego ots a nie że "ODEJDĘ" jprd wy naprawdę nie potraficie czytać ze zrozumieniem nie wiem czego was w tej gimbazie uczą teraz ^^
Cay
Cay
Gennin
Gennin

Powrót do góry Go down

Pisanie  Yaga Pią Lip 19, 2013 2:35 pm

Odszedłeś? A mimo to nadal spinasz się jakbyś stracił majątek swojego marnego życia >.<

Nie dziw się, że nie potraficie go złożyć skoro ten 4,5k ma po 1 defendery + meteor set = 55% prota, po 2 wy nie macie pewnie transa na 3k lvl.
Yaga
Yaga
S-Jounnin
S-Jounnin

Liczba postów : 185
Data dojścia : 17/05/2013
Lat? : 28

Powrót do góry Go down

Pisanie  Haruki Pią Lip 19, 2013 2:57 pm

Gimbazie? Człowieku, ty nawet nie przeszedłeś przez ten etap w życiu. Ja, dzięki bogu, go przeszedłem. I skończ spinać dupę o brak mojego czytania ze zrozumieniem, bo wszystko dobrze zrozumiałem. Rozumiem to jako brak mózgu z twojej strony i widząc, że piszesz ^^ Very Happy itd. to ty jednak jesteś dzieckiem, nie ja.
Haruki
Haruki
Academy Student
Academy Student

Powrót do góry Go down

Pisanie  Jahwe Pią Lip 19, 2013 3:18 pm

Jest jeszcze jedna opcja co do poprawienia PVP BEZ RESETU osobiście sądzę, że to powinno pomóc.
Jahwe
Jahwe
Jounnin
Jounnin

Liczba postów : 107
Data dojścia : 29/05/2013
Lat? : 26

Powrót do góry Go down

Pisanie  13201919 Pią Lip 19, 2013 3:31 pm

Czy ktoś zamknie ten temat bo jak czytam to mi sie śmiać chce.

13201919
Academy Student
Academy Student

Liczba postów : 4
Data dojścia : 31/05/2013

Powrót do góry Go down

Pisanie  Haruki Pią Lip 19, 2013 3:33 pm

Dlaczego? Ten temat udowadnia jakie dzieci grają w te grę. Oczywiście, nie wszystkie.
Haruki
Haruki
Academy Student
Academy Student

Powrót do góry Go down

Pisanie  Psycho Pią Lip 19, 2013 4:51 pm

Większość tego serwera to dzieci w wieku mniej niż 11 lat dlatego na nim za często nie gram i czekam aż coś będzie ciekawego Very Happy
Psycho
Psycho
Chunnin
Chunnin

Liczba postów : 60
Data dojścia : 03/05/2013

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry