Inne transformy
+6
Daddy
Macklemore
Sayate
Sweet
ADMIN
Hocyk
10 posters
Strona 1 z 1
Inne transformy
Nie wiem czy tylko mi się tak wydaje ale większość przemian u postaci typu:Itachi, neji czy sasuke są takie same można by to jakoś zmienić?
Hocyk- Academy Student
- Liczba postów : 3
Data dojścia : 18/04/2013
Re: Inne transformy
Eh.. bo u niektorych sie malo co zmienia (oczy czy cos) , lub iskry ale co wolalbys by bylo np 5 trans tylko czy 10 ?
No nie ale można u sasuke i itachiego by dodać sussano mod oczywiście każde stadium.
Hocyk- Academy Student
Transy...
Jak wszyscy widzą serwer dopiero zacznie przygodę jutro a wy już byście chcieli zmiany ^^ nie wiem czy Death zgodzi się na taką propozycję.
Pozdrawiam Nose.
Pozdrawiam Nose.
Sweet- Academy Student
- Liczba postów : 4
Data dojścia : 16/04/2013
Lat? : 29
Transy ;p
Serw jeszcze nie wystartował a wy chcecie zmiany ;D
Sayate- Academy Student
Lat? : 28
z czasem jak server bedzie dobdrze funkcjonowal to na pewno dodadza wiele nowych rzeczy, najlepjej by 1 dodane zostaly nowe czary, questy i exp, transami bym sie na koncu zajal
Macklemore- Academy Student
- Liczba postów : 5
Data dojścia : 17/04/2013
jak dla mnie transy to jedna z najważniejszych rzeczy i każdy kto grał na NBO wie jak to wygląda bo to ten sam silnik...
transy od itasa to parodia... ale po co zmieniać główny aspekt gry
Daddy- Gennin
- Liczba postów : 11
hmm.
Daddy napisał:jak dla mnie transy to jedna z najważniejszych rzeczy i każdy kto grał na NBO wie jak to wygląda bo to ten sam silnik...
Hmm ile to można pisać to już nie jest NBO...zrozumcie to...I nie wiem czy jest "sens" Pisać i nabijać posty, ja bym już zamkną ten temat.
@Down: Nie wiesz co się dzieję teraz na serwerze więc tego nie komentuj dużo zmian się zaczynają a ty już myślisz,że jest tak jak na NBO ja już nie będę pisał jakie zmiany będą sami się przekonacie koniec Tematu...
Pozdrawiam: Nose
Ostatnio zmieniony przez Sweetnose dnia Pią Kwi 19, 2013 2:03 pm, w całości zmieniany 2 razy
Sweet- Academy Student
Synek, jaki ty nie kumaty jesteś ten sam silnik tylko zmienione parametry... a to że ma zmienioną nazwe to nic jak wiemy NBO już też kiedyś było x999 czyli jak dla mnie NBO z nowa nazwa i administracją nic wiecej
EDIT: w innym temacie udwodniłem że to NBO XD
EDIT: w innym temacie udwodniłem że to NBO XD
Ostatnio zmieniony przez Daddy dnia Pią Kwi 19, 2013 2:39 pm, w całości zmieniany 1 raz
Daddy- Gennin
Ale wy się spinacie w szczególności ty nose ja tylko napisałem to co myślę że powinno być dodane -.-
Hocyk- Academy Student
Co do tematu.
Hocyk napisał:Ale wy się spinacie w szczególności ty nose ja tylko napisałem to co myślę że powinno być dodane -.-
My wiemy co wstawić nie trzeba nam pomocy ^^
Pozdrawiam:Nose
Sweet- Academy Student
to skoro wiecie co robić po co na forum dział Pomysły ? XD włączamy myślenie było sugestia i tyle... ale skoro o zmianach mówisz jestem ciekaw jak to będzie wyglądało bo dam sobie reke uciąć że mapa jest nawet nie ruszona dodane tp i tyle o ile wgl sa xD
Daddy- Gennin
Można by dać transy z wono bardzo fajne są i nie trzeba by było dużo pracy a sam sweet widział ze 2k lvl nie rozwali 1,5k a new transy by dały trochę DMG
i fajnie tez by było żeby new transy były by od 1k i 1,5k żeby było ciężko je zdobyć
i fajnie tez by było żeby new transy były by od 1k i 1,5k żeby było ciężko je zdobyć
Mandaryna- Gennin
- Liczba postów : 10
Data dojścia : 28/04/2013
Zgadzam sie z Mandaryną ;D
Nutella- Academy Student
- Liczba postów : 5
Data dojścia : 28/04/2013
A ja wam powiem KUR** nie wygrzebujcie starych tematów ....
Itsmajlajf- Gennin
- Liczba postów : 35
Data dojścia : 27/04/2013
Lat? : 35
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: