Spell [ exiva ]
4 posters
Strona 1 z 1
Spell [ exiva ]
Siemka ,
Doszliśmy do wniosku iż Ciężkie życie zabicia " noobka " Jeżeli się nie wie gdzie on jest .. ;sWięc postanowiłem to napisać , a więc zaczynając :
Chciałbym prosić o dodanie spell-u " Exiva " -> nieco pod inna nazwą .
Obecnie myślałem nad " Inf Chakra " Będzie on bardzo przydatny ; )
Pozdrawiam
Jio Kox
deleted- Gennin
- Liczba postów : 32
Data dojścia : 21/06/2013
Lat? : 28
Re: Spell [ exiva ]
Lepiej by było, gdyby Neji i Kiba dostali tą exive, w anime też potrafili "szukać" ludzi:
Neji - byakugan,
Kiba - węch.
Dodatkowo te profesje stały by się bardziej przydatne.
Neji - byakugan,
Kiba - węch.
Dodatkowo te profesje stały by się bardziej przydatne.
Yaga- S-Jounnin
- Liczba postów : 185
Data dojścia : 17/05/2013
Lat? : 28
Do kiby to może nie bo kiba aktualnie niszczy a przynajmniej z tego co ja widziałem tak jest.
Kembi- Academy Student
- Liczba postów : 3
Data dojścia : 26/06/2013
@Up
Kiba niszczy? Aktualnie ledwo odrasta od Itachiego który będzie słaby zawsze z powodu jego HP i many...no może teraz są na równi z powodu "poprawienia" Mangekyou Furie/Sharingan który na Sasku zalicza się jak najbardziej do OP...
A co do tematu, dobre by to było tylko jeśli wie się na której wyspie jest poszukiwany, no chyba że chce się komuś przeszukiwać każdą wyspę która znajduje się na np. południe od miasta.
Kiba niszczy? Aktualnie ledwo odrasta od Itachiego który będzie słaby zawsze z powodu jego HP i many...no może teraz są na równi z powodu "poprawienia" Mangekyou Furie/Sharingan który na Sasku zalicza się jak najbardziej do OP...
A co do tematu, dobre by to było tylko jeśli wie się na której wyspie jest poszukiwany, no chyba że chce się komuś przeszukiwać każdą wyspę która znajduje się na np. południe od miasta.
Wojas- Gennin
- Liczba postów : 12
Data dojścia : 14/06/2013
Similar topics
» Spell sakury na 360 lvl : c
» Obito Spell 1k
» Ściągnięty pomysł na Spell
» Kankuro spell od pacca na 500lvl
» Obito Spell 1k
» Ściągnięty pomysł na Spell
» Kankuro spell od pacca na 500lvl
Strona 1 z 1