system hp i mp
5 posters
Strona 1 z 1
system hp i mp
Witam mam taka propozycje a mianowicie proponuje zmienić licznik hp i mp na %. Jest to ułatwienie dla graczy. Dlaczego? Juz tłumacze, chcialbym zauważyć że postać na 1 lvlu ma w ciul hp już a z wiekszym lvlvem zwieksza sie to i liczy sie od nowa - nakłada sie to niestety na siebie i czasami trudno jest oszacować ile masz hp czy tez mp. według mnie system procentowy byłby o wiele, wiele lepszy
mattxd50- Academy Student
- Liczba postów : 8
Data dojścia : 01/07/2014
Re: system hp i mp
Powiedzmy że popieram pomysł ale... Kłopotliwe jest to jak się ma 54354634 pasków z hp i mp.To racja. Chociaż procenty... Mają też swoje wady.
Lady Sparta- ANBU
- Liczba postów : 58
Data dojścia : 01/07/2013
Lat? : 26
trudno oszacowac? masz racje, trudno ALE DLA BOTA
nie nie i jeszcze raz nie za duze ulatwienie dla botow
nie nie i jeszcze raz nie za duze ulatwienie dla botow
Yaga- S-Jounnin
- Liczba postów : 185
Data dojścia : 17/05/2013
Lat? : 28
takim samym tropem idac wystarczy wpisac botowi przykladowo 99999999999 i sie leczy non stop ewentualnie skyrpt na kombo: atak, heal atak, heal ... dla chcącego nic trudnego. a to nie jest server w chuj exp zeby ustawiac bota bo taka gra nie miala by sensu dla fanow
W przypadku Lee to jest serio przydatne
W przypadku Lee to jest serio przydatne
mattxd50- Academy Student
- Liczba postów : 8
Data dojścia : 01/07/2014
Po 1 przed załozeniem tematu sprawdż czy już takiego nie było
po 2 za duże ułatwienie dla botów te twoje kombo można bez problemu sprawdzić
po 3 za duży exp na bota? przeważnie każdy high expi na special = 1 scieżka puścić bota to marzenie
po 2 za duże ułatwienie dla botów te twoje kombo można bez problemu sprawdzić
po 3 za duży exp na bota? przeważnie każdy high expi na special = 1 scieżka puścić bota to marzenie
Datte- Jounnin
- Liczba postów : 123
Data dojścia : 25/10/2013
raczej nie sądzę że system procentowy to ułatwienie dla botów bo czy jest normalny system czy procentowy to i tak bot działa tak samo wiem bo wiele razy w przeszłości grałem na bocie
(żebym bana nie dostał za to że się przyznaję do dawnych błędów a jeśli mi nie wierzycie to można mnie sprawdzać przecież ;p )
a pomysł z procentami jest fajny bo nie zawsze widać pasek życia nad postacią ;p
(spam skilla / pillsów )
(żebym bana nie dostał za to że się przyznaję do dawnych błędów a jeśli mi nie wierzycie to można mnie sprawdzać przecież ;p )
a pomysł z procentami jest fajny bo nie zawsze widać pasek życia nad postacią ;p
(spam skilla / pillsów )
Obey- Gennin
- Liczba postów : 10
Data dojścia : 27/06/2014
Lat? : 26
Moze zamiast % to zmniejszyc hp i mp np. masz 500.000 hp i many wiec zamiast miec te 500k to masz 500 a zarazem zmniejszyc dmg wtedy o x1000 razy.
Ps. tam samo mozna zrobic z expem ale to juz wedlug waszych uznan
Ps. tam samo mozna zrobic z expem ale to juz wedlug waszych uznan
vigorouxx2- Gość
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: