Arena PvP (WAR)
5 posters
Strona 1 z 1
Arena PvP (WAR)
Witam wpadłem na pewien pomysł żeby gra nie była nudna.
Ludzie narzekają na nudy i brak możliwości pvp gdyż bicie "low lvli" jest karane.
Będąc na fire storm zastanawiałem się czy nie byłoby możliwości zrobić takiej areny pvp.
Byłaby to np. godzina wieczorna 20:00 i nagroda byłaby podobna lub taka sama jak na "fire".
Wysokie lvle nie byłby faworytami dlatego że pvp byłoby każdy na każdego (bez możliwości pt)
Skonsultowałem ten pomysł z paroma osobami i były stanowczo za . Jeśli komuś się podoba pomysł lub chciałby coś dodać zmienić proszę komentować.
Lvl by nie spadał jak przy dedzie na fire.
Ludzie narzekają na nudy i brak możliwości pvp gdyż bicie "low lvli" jest karane.
Będąc na fire storm zastanawiałem się czy nie byłoby możliwości zrobić takiej areny pvp.
Byłaby to np. godzina wieczorna 20:00 i nagroda byłaby podobna lub taka sama jak na "fire".
Wysokie lvle nie byłby faworytami dlatego że pvp byłoby każdy na każdego (bez możliwości pt)
Skonsultowałem ten pomysł z paroma osobami i były stanowczo za . Jeśli komuś się podoba pomysł lub chciałby coś dodać zmienić proszę komentować.
Lvl by nie spadał jak przy dedzie na fire.
Datte- Jounnin
- Liczba postów : 123
Data dojścia : 25/10/2013
Re: Arena PvP (WAR)
Pomysł jest jak najbardziej OK aby oderwac sie od żmudnego exp ale musi być organizacja całego servera a nie jedna osoba sie tym zajmuje
Shizzer- Gennin
- Liczba postów : 47
Data dojścia : 20/07/2013
Lat? : 27
+ dla serwera, a Death na tym nic nie straci. Jestem za
Datte, na razie rozkminiam powoli ten balans jeszcze, ale jak by wszystko ładnie poszło to i ten event zajebiście by się sprawdzał
Datte, na razie rozkminiam powoli ten balans jeszcze, ale jak by wszystko ładnie poszło to i ten event zajebiście by się sprawdzał
Matiosa- Chunnin
- Liczba postów : 91
Data dojścia : 29/04/2013
Lat? : 28
@Up
I tak tego balansu nie zrobisz :3
I tak tego balansu nie zrobisz :3
The Fame- Gennin
- Liczba postów : 18
Data dojścia : 23/12/2013
Eh.. do takiego skryptu trzeba lepszego skryptera a narazie nie mamy go wgl . ;/ wiec chyba nic z tego
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: