Ruda chciała więc ma
4 posters
Strona 1 z 1
Ruda chciała więc ma
Pomysł na :
AntyBot
Linki polecające
Sagi to oczywiste
Więcej petów pokusić się o pakuna np
Ino-postać
(osłabić konoha guarda) - z wiadomych przyczyn
AntyBot
Linki polecające
Sagi to oczywiste
Więcej petów pokusić się o pakuna np
Ino-postać
(osłabić konoha guarda) - z wiadomych przyczyn
Datte- Jounnin
- Liczba postów : 123
Data dojścia : 25/10/2013
Re: Ruda chciała więc ma
Uważam że to nie są oryginalne pomysły (wiele ludzi kręciło już gadki na te tematy), wiadomo. W sumie pety są dosyć słabe, ale no fajnie by było zobaczyć pakkuna albo coś w ten deseń na sofo.
Antybot? Bota i tak się nie uniknie. Ludzie bocili i bocić będą. xD
Wiesz, sagi najprawdopodobniej będą, chociaż kto wie.
A co do postaci to jak narazie nic mi niewiadomo na ten temat, czy będą wprowadzane nowe profesje itp.
Chodzi o pomysły które fajnie umilą gre graczą, takie coś żeby było ciekawie.
Antybot? Bota i tak się nie uniknie. Ludzie bocili i bocić będą. xD
Wiesz, sagi najprawdopodobniej będą, chociaż kto wie.
A co do postaci to jak narazie nic mi niewiadomo na ten temat, czy będą wprowadzane nowe profesje itp.
Chodzi o pomysły które fajnie umilą gre graczą, takie coś żeby było ciekawie.
Lady Sparta- ANBU
- Liczba postów : 58
Data dojścia : 01/07/2013
Lat? : 26
AntyBot
Ruuuda kurde wiesz ze nie chce drugiej takiej sytuacji bo za nic ban mnie nie smieszy xD
nie chciałaś oryginalnych ;P zwierzaki uwazam ze dobry pomysl bo 6 slabych petow to nic ;D mysle ze cos typu worm tarantula mozna by bylo sie zpobyc wzamian dac cos z naruto pakkuna tego weza od orochimaru nie pamietam teraz nazwy ;P i jakies by sie znalazly.
Oryginalnosc hmm moze jakas special mapa eventowa? a event myslcie sami ;P mozna by tez wykorzystac ten "pokoik" obok dice event ktory jest pusty. na snow landzie naprawic blad z 3 onbu ktore sa na gorce i nie da sie dostac. misje na skull removera ;P kurde nwm kombinujcie ;D
nie chciałaś oryginalnych ;P zwierzaki uwazam ze dobry pomysl bo 6 slabych petow to nic ;D mysle ze cos typu worm tarantula mozna by bylo sie zpobyc wzamian dac cos z naruto pakkuna tego weza od orochimaru nie pamietam teraz nazwy ;P i jakies by sie znalazly.
Oryginalnosc hmm moze jakas special mapa eventowa? a event myslcie sami ;P mozna by tez wykorzystac ten "pokoik" obok dice event ktory jest pusty. na snow landzie naprawic blad z 3 onbu ktore sa na gorce i nie da sie dostac. misje na skull removera ;P kurde nwm kombinujcie ;D
Datte- Jounnin
Co do onbu na snow landzie da sie banalnie do nich dostać. Później ci pokaże jak, jak nie wiesz ;>
Pety z naruto są okej pomysłem, pomyśli się nad tym. Również nad eventami, ale niestety też trzeba to zrobic a 'niestety' dzisiaj wszyscy tylko wymagają. ;d ..
Pety z naruto są okej pomysłem, pomyśli się nad tym. Również nad eventami, ale niestety też trzeba to zrobic a 'niestety' dzisiaj wszyscy tylko wymagają. ;d ..
Lady Sparta- ANBU
Co do pomocy
wiesz ja moglbym pomagac ale to nie jest tak znowu ;D bo jak ja mam pomagac nie wiedzac nic
Datte- Jounnin
Nie potrafisz trzymać języka za zębami, dlatego nic ci nie mówie. Powiem ci 1 informacje już wszyscy wiedzą. To nie tak ma być. ^^
Lady Sparta- ANBU
To ten serwer jeszcze stoi ?
Matiosa- Chunnin
- Liczba postów : 91
Data dojścia : 29/04/2013
Lat? : 28
Stoi , ale w dzien gra po 4 os a czasami to nawet nikt nie zaglada xD