Forum SoFo
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Sprawy dot. resetu postaci.

+5
13201919
Avaxis
Haruki
Juubi
Masz Wpierdol
9 posters

Go down

Sprawy dot. resetu postaci. Empty Sprawy dot. resetu postaci.

Pisanie  Masz Wpierdol Czw Lip 18, 2013 7:11 pm

Yo! Piszę ten temat ponieważ ciężko dowiedzieć się cokolwiek związanego z tematem resetu postaci. Zauważyłem że coraz częściej ludzie piszą o tym że za parę dni reset charów a drudzy że żadnego resa nie będzie, itp itd.

Osobiście uważam że reset nie prowadziłby do niczego pozytywnego a wręcz przeciwnie mógłby on zaszkodzić dla servera. Już na chwilę obecną jest bardzo ciężko znaleźć team na jakieś questy wymagające wyższego levela mimo tego że starania ze strony high leveli aby pomóc innym są dosyć duże. Niestety ilość graczy którzy aktywnie by grali jest mała i myślę że powodem tego jest mała ilość zróżnicowanych expowisk. Więc jedyną opcją jaka powinna być brana pod uwagę to jakiś UPDATE. Proponowałbym w nim rozwinąć mapę(znacznie) i może dodać po 2-3 spelle dla każdej z klas. Do tego parę trudniejszych questów i powinno być OK. Dodatkowo nie wiem czy macie taką możliwość ale słyszałem coś o nowej profesji, to też nie jest głupia myśl. Oczywiście to tylko moje zdanie z którym pewnie się nie zgodzi masa LOW LEVELI które będą prosić o reset charów bo ich zabija wysoki lvl czy też nie mają szansy na zostanie TOP1, a oczywiście reset dałby im taką możliwość.

Tak więc czekam na jakieś sprostowanie plotek o resecie, ze strony administracji. Liczę też na wzięcie pod uwagę mojej propozycji z update'm gdyż mogła by ona być najlepszym rozwiązaniem na rozwinięcie servera.
Masz Wpierdol
Masz Wpierdol
Gennin
Gennin

Liczba postów : 15
Data dojścia : 15/07/2013
Lat? : 30

http://www.google.pl

Powrót do góry Go down

Sprawy dot. resetu postaci. Empty Re: Sprawy dot. resetu postaci.

Pisanie  Go?? Czw Lip 18, 2013 7:21 pm

Skoro zapowiada się update wnoszący
Nie - Do gry wiele nowych expowisk to jestem na nie resetowi bo lov będą mogli na tych nowych expach bic wysokie lvl
Tak - Jeśli update wniesie nowe profesje spelle i nowe sagi i questy to niech każdy ma takie same możliwości wiadomo ze ktoś szybciej może expić a ktoś wolniej ale korzysci z bugów sam poprostu głupie

To tylko moja opinia i proszę mnie nie krytykować każdy ma prawo do swojej opini

Pozdrawiam

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Juubi Czw Lip 18, 2013 7:30 pm

wiecie ? że resetu niema ?
Juubi
Juubi
Jounnin
Jounnin

Liczba postów : 146
Data dojścia : 25/04/2013
Lat? : 25

Powrót do góry Go down

Pisanie  Haruki Czw Lip 18, 2013 7:31 pm

Ja jestem jak najbardziej za tym co mówi pan o jakże stosownym nicku do tej gry.

Pozdrawiam, Haruki czyt. mistrz Kakashi XD
Haruki
Haruki
Academy Student
Academy Student

Liczba postów : 8
Data dojścia : 17/07/2013

Powrót do góry Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Pisanie  13201919 Czw Lip 18, 2013 8:04 pm

Niech robi co chce tylko niech sobie przymyśli że będzie mieć tyle wiary na serwerze że ....

13201919
Academy Student
Academy Student

Liczba postów : 4
Data dojścia : 31/05/2013

Powrót do góry Go down

Pisanie  Katy Peti Czw Lip 18, 2013 8:07 pm

Ja takze jestem na NIE.po 1 res nic nie da a raczej zaszkodzi.duzo osob co gra i wbilo lvl odejdzie.Za zrobieniem resa jest duzo low poniewaz nie moga sie wybic w gore.Po 2 niektrozy(Czyli Ja) na wbicie swojego lvl wydalam kase na sms aby kupic pacca oraz inne rzeczy. Czyje pieniadze ktore wydalismy na swoje postacie przepadna... Jezeli wrzucicie nowe postacie to ludzie ebda grali.Ale jestem za tym ,ze ludzie potrzebuja uptade a nie resow.Wiele serwow oraz real serw ktore dlugo stoja nie maja czegos takiego jak res charow i ludzie graja.Trzeba ich zachecac do gry.Teraz ludzie stoja w dp i nie wiedza co robic...
Wiec takze czekam na okreslenie sie.
Pozdrawiam KATY:
Katy Peti
Katy Peti
Gennin
Gennin

Liczba postów : 17
Data dojścia : 12/07/2013
Lat? : 35

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sonrox Czw Lip 18, 2013 8:21 pm

Zgadzam się w 100% z przedmówcą,wg mnie res sprawi ze dużo osob przestanie grać,dlatego proponuje zrobić więcej expowisk i questów.Mysle że sagi też są świetnym pomysłem.Fajnie by było zająć się równiesz kwestia domków bo chyba każdy aktywny gracz chiałby mieć swoje pare kratek na servie Very Happy , a niestety wiekszość jest zajęte przez niegrających pleyerów.
Grę oczywiście bardzo dobrze rozmaicą różnorodne eventy (bo bijuu o stałych godz. i event z meteorytami są dobre ale jednak ciągłe ich powtarzanie również staje się nudne)

Takie jest moje zdanie na temat resów i urozmaiceniu gry.
Pozdrawiam Sonrox Smile
Sonrox
Sonrox
Academy Student
Academy Student

Liczba postów : 5
Data dojścia : 13/07/2013
Lat? : 29

Powrót do góry Go down

Pisanie  Jahwe Czw Lip 18, 2013 8:24 pm

A więc tak:
Na Acc makerze jest napisane, że nie wiadomo co do resetu postaci. To jest wola Deatha co on teraz zrobi. Co do tematu mówisz, że jest mało osób do UTQ. Dokładnie tak jest bardzo mało co wiążę się z spadkiem ilości graczy Grało 70-90/ Gra 20-40 .

Prujecie tak dupki, że nie ma balansu, rzeczywiście tak jest balansu nie ma. Ale jeżeli nie będzie resetu to tego balansu w ogóle nie będzie... Nowe profesje może i będą dodane? Może dojdzie kilka innych rzeczy typu Sagi? Ale jak to wszystko będzie tak dodawane to tak czy siak bugi i wasze negatywne opinie ciągle będą. Dla niektórych jest źle, że nie ma resetu twierdzą, że jest nudno a dla innych jest źle, że niby reset będzie.

Dajmy przykład Aren, nie działają póki co, a Death robi kolejny Update. Widzicie? Prujecie się, że to jest źle tamto jest źle tu jest bug tam jest bug. Death chce dla was jak najlepiej i dodaje ciągle nowe rzeczy nie dopracowując wcześniejszych. Dlatego moją ostateczną opinią jest zrobienie tego resetu między innymi po to, żeby Death miał czas na poprawieniu wszystkich niedoskonałości na tym serverze, może nawet BALANSU.

Resety postaci robi się w ostatecznościach kiedy liczba graczy masakrycznie spada u nas tak właśnie się dzieje liczba graczy spadła o więcej jak 100%, na to pozwolić nie możemy. Postarajcie się jakoś zrozumieć Deatha i może to co tutaj napisałem wpłynie na kilku graczy, chociaż na kilku graczy.
Jahwe
Jahwe
Jounnin
Jounnin

Liczba postów : 107
Data dojścia : 29/05/2013
Lat? : 26

Powrót do góry Go down

Pisanie  Go?? Czw Lip 18, 2013 8:26 pm

O Jahwe popieram to wszystko

Go??
Gość

Powrót do góry Go down

Pisanie  Cosmic Czw Lip 18, 2013 10:10 pm

Zaraz zrobie temat co do resetu.
Cosmic
Cosmic
Jounnin
Jounnin

Liczba postów : 118
Data dojścia : 14/06/2013

Powrót do góry Go down

Pisanie  Sponsored content

Sponsored content

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

Pozwolenia na tym forum: